Μαζί στο δήμο Ηρακλείου Μ. Καραμαλάκης και Ιατρικός Σύλλογος

Επίσκεψη στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου πραγματοποίησε ο Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». 

Στη συνάντηση έλαβαν μέρος από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Πατριανάκος, ο γραμματέας Νικόλαος Λαθουράκης, και τα μέλη Δημήτριος Κουναλάκης και Εμμανουήλ Φουκαράκης. Όπως τονίστηκε, η συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου με το Δήμο Ηρακλείου είναι κομβικής σημασίας ενώ έχει ήδη υπογραφεί μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. 

Από την πλευρά του ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο 4ος μεγαλύτερος στην Ελλάδα, ανέφερε στο Μιχάλη Καραμαλάκη πως βρίσκεται δίπλα στο Δήμο και σε κάθε προσπάθεια προς όφελος της υγείας των πολιτών. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Αλέξανδρος Πατριανάκος ακόμη πρότεινε την από κοινού δημιουργία ενός σχεδίου δράσης για την πολιτική προστασία σε περίπτωση που παραστεί έκτακτη ανάγκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιπροσθέτως τονίστηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν στην πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας στο Ηράκλειο. 

Με το πέρας της εθιμοτυπικής επίσκεψης ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε:

«Είναι σημαντικό να υπάρχει κοινή θέση και ταύτιση απόψεων με έναν από τους μεγαλύτερους ιατρικούς Συλλόγους της χώρας. Η αλληλοβοήθεια,, και η συμπόρευση είναι απαραίτητη».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content