Μ. Καραμαλάκης: Στοχεύουμε σε διεθνείς συνεργασίες για τον δήμο Ηρακλείου

Στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, οι επαφές του Μιχάλη Καραμαλάκη με φορείς αλλά και δημότες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και τα μέλη του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας» που «οργώνουν» καθημερινά το Ηράκλειο, πραγματοποίησαν επίσκεψη και στα γραφεία του «Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης». 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, Μιχάλης Βλατάκης και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καλωσόρισαν στο χώρο τους τον Μιχάλη Καραμαλάκη και τους υποψηφίους που τον συνόδευαν, και μεταξύ άλλων συνομίλησαν για την φετινή τουριστική περίοδο, τα προβλήματα που υπάρχουν αλλά και τα όσα μπορούν να γίνουν για την επίλυσή τους, με στόχο την καλύτερη προώθηση του τουρισμού στο Δήμο Ηρακλείου.

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης μίλησε για τον ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και τη δυναμική παρουσία του κλάδου των Τουριστικών Πρακτόρων στην Κρήτη, τονίζοντας ότι η αγαστή συνεργασία με τον κλάδο υπάρχει και θα υπάρχει και εφόσον οι πολίτες εμπιστευτούν την παράταξή του να διοικήσει το Δήμο Ηρακλείου. Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συνδέσμου ευχήθηκαν στο Μιχάλη Καραμαλάκη και την παράταξη του «καλή επιτυχία» στις δημοτικές εκλογές αναφέροντας πως η πρόθεση συνεργασίας είναι δεδομένη.

Με το πέρας της συνάντηση ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Το Ηράκλειο και η Κρήτη είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός που επισκέπτονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες. Στόχος μας είναι η αγαστή συνεργασία με όλους τους φορείς του τουρισμού ώστε να καταστήσουμε το Ηράκλειο ένα πρότυπο βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης. Η συνάντησή μας με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης, ήταν άκρως εποικοδομητική, καθώς θέσαμε τα θεμέλια για μια σπουδαία συνεργασία, εφόσον οι πολίτες πιστέψουν στο πρόγραμμά μας και μας δώσουν την ευκαιρία να διοικήσουμε το δήμο Ηρακλείου. Μακροχρόνια στρατηγική μας θα αποτελέσει η δόμηση ενός δυνατού οικοσυστήματος δικτύωσης με διεθνείς συνεργασίες και παρουσία, ώστε το Ηράκλειο να έχει εξέχουσα θέση ανάμεσα σε άλλες πόλεις της Ευρώπης». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content