Μ. Καραμαλάκης: Καμία περιοχή του δήμου Ηρακλείου δε θα μείνει πίσω

Ασταμάτητος φαίνεται να είναι ο Μιχάλης Καραμαλάκης, ο οποίος μετά την ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε στην πλατεία Αγίου Τίτου, συνεχίζει με αμείωτο βηματισμό τις επισκέψεις του σε κάθε γωνιά του δήμου Ηρακλείου. Το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», βρέθηκε στην περιοχή της Θερίσου και συναντήθηκε με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται αλλά και τους μόνιμους κατοίκους. 

Με δυνατές χειραψίες και ζεστά χαμόγελα όσοι τον συνάντησαν του ευχήθηκαν «καλή τύχη» στις εκλογές που ολοένα και πλησιάζουν, αναφέροντας πως θα βρίσκονται στο πλευρό του, δηλώνοντας τη στήριξή τους. Ο κ. Καραμαλάκης τους ευχαρίστησε και βάσει των προβλημάτων που αναφέρουν εδώ και πολλά χρόνια ότι υπάρχουν στην περιοχή, ανέφερε «σημεία» του προγράμματός του, τα οποία θα λειτουργήσουν προς όφελος της καθημερινότητας των πολιτών. Μεταξύ των προβλημάτων, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο σημαντικό θέμα της καθαριότητας που πλήττει ολόκληρο το δήμο Ηρακλείου, τα ακαθάριστα φρεάτια και τα φθαρμένα ή και σπασμένα πεζοδρόμια, καθώς και τις ελάχιστες ράμπες για τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες. 

Από τη δική του πλευρά, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, γνωρίζοντας πολύ καλά την περιοχή, τους ανθρώπους και σαφώς τα προβλήματα, υποστήριξε τα εξής: 

«Το πρωί της Πέμπτης ξεκίνησε με μια πολύ όμορφη βόλτα από την περιοχή της Θερίσου. Και αναφέρω όμορφη, γιατί οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες της περιοχής μας υποδέχτηκαν με τον πιο θερμό τρόπο και τους ευχαριστούμε για αυτό. Την ίδια στιγμή όμως, οι Υποψήφιοι κι εγώ, αντικρύσαμε την απόγνωση και τη στεναχώρια των ανθρώπων της περιοχής που τα τελευταία χρόνια τη βλέπουν να μαραζώνει. Καταγράψαμε για ακόμα μία φορά όλα όσα πρέπει άμεσα να αλλάξουν και δώσαμε την υπόσχεση ότι καμία περιοχή του δήμου Ηρακλείου δε θα «μείνει πίσω», δε θα είναι υποβαθμισμένη». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content