Μ. Καραμαλάκης: Επιθυμούμε γόνιμη & εποικοδομητική συνεργασία με τις Τεχνικές Σχολές Ηρακλείου

Τις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η πόλη μας», Μιχάλης Καραμαλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των Τεχνικών Σχολών από τη Διοίκηση και συγκεκριμένα από τον Ά Αντιπρόεδρο, Γρηγόρη Αβραάμ, τον Οικονομικό επόπτη Βαγγέλη Τσαγκαράκη και τον Διευθυντή των Σχολών Μιχάλη Καφαράκη. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης και οι υποψήφιοι της παράταξής του εξήραν την προσπάθεια των ανθρώπων των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται αναφέροντας πως εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν την Παράταξη «Ηράκλειο, η Πόλη μας», η συνεργασία των δύο πλευρών, έχει να προσφέρει πολλά στο Δήμο και τους Δημότες. 

Από την πλευρά της η Διοίκηση ευχήθηκε στο Μιχάλη Καραμαλάκη και στους υποψηφίους του συνδυασμού «καλή επιτυχία» στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. 

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου ο Μιχάλης Καραμαλάκης δήλωσε: 

«Είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και να δούμε τις αίθουσες, τα εργαστήρια αλλά να συνομιλήσουμε με τη Διοίκηση και τους σπουδαστές. Είναι αξιοσημείωτη από την πλευρά μας και η ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται αλλά και οι εγκαταστάσεις. Στο πλαίσιο της επίσκεψης. συμφωνήσαμε με τους εκπροσώπους των Τεχνικών Σχολών του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Ά Αντιπρόεδρο, Γρηγόρη Αβραάμ, Οικονομικό επόπτη Βαγγέλη Τσαγκαράκη και Διευθυντή των Σχολών, Μιχάλη Καφαράκη, πως εφόσον οι πολίτες μας επιλέξουν, θα αναπτύξουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content