Καραμαλάκης από Κατσαμπά: Βάζουμε φρένο στην υποβάθμιση των γειτονιών του Ηρακλείου

Μία άκρως σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, Μιχάλης Καραμαλάκης, στην περιοχή του Κατσαμπά, το απόγευμα της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Η πολυπληθής ομάδα του, βρισκόταν για ακόμα μία φορά στο πλευρό του, για να ενημερώσει και να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής. 

Ο κ. Καραμαλάκης, έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους, οι οποίοι όπως του εξέφρασαν, βλέπουν στο πρόσωπό του, εκείνον που θα μπορέσει την επομένη των εκλογών να κάνει πράξη όλα όσα λέει. Γι’ αυτό το λόγο, αφιέρωσαν χρόνο και του είπαν λεπτομερώς τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γειτονιές της περιοχής. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, ο φωτισμός τις βραδινές ώρες είναι από ανεπαρκής μέχρι και ανύπαρκτος, τα πεζοδρόμια δεν είναι κατάλληλα προς χρήση, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε κίνδυνο ακριβώς επειδή περπατούν στο δρόμο, τα σκουπίδια ολοένα και αυξάνονται. Εν γένει, η περιοχή τα τελευταία χρόνια βιώνει μια απίστευτη υποβάθμιση. 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των κατοίκων για ουσιαστική συζήτηση και πράξεις, από την επομένη κιόλας των εκλογών, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Κατσαμπάς αποτελεί μια από τις όμορφες, ζεστές και παράλληλα παραμελημένες περιοχές. Η ζεστασιά των κατοίκων και η θερμή τους υποδοχή, η αγωνία τους για την επόμενη ημέρα στο Ηράκλειο, την πόλη μας, φαίνεται και την ενστερνιζόμαστε. Είχα την ευκαιρία για ακόμα μία φορά να συνομιλήσω με τους μόνιμους κατοίκους και να υπογραμμίσουμε τα καίρια ζητήματα που τους απασχολούν. Φωτισμός, νερό, καθαριότητα, πεζοδρόμια, είναι οι βασικοί τίτλοι των προβλημάτων. Δώσαμε την υπόσχεση ότι αν οι πολίτες μας εμπιστευθούν, καμία περιοχή δε θα βιώσει ξανά αυτή την παραμέληση. Το δικό μας πρόγραμμα περιλαμβάνει στοχευμένες παρεμβάσεις βάσει των αναγκών και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Όλοι μας θέλουμε ένα καθαρό, σύγχρονο και ευρωπαϊκό Ηράκλειο. Και μπορούμε να το πετύχουμε!».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content