Καλοκαιρινός: Με πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και κοινά προβλήματα

Δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού για τα αποτελέσματα των εκλογών της ΠΕΔ Κρήτης

«Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης της νέας Διοίκησης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης και των εκπροσώπων μας στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ανοίγει μια νέα σελίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση του τόπου μας.

Θεωρώ ότι η Κρήτη βγαίνει από αυτή τη διαδικασία πιο δυνατή και πλέον όλοι μαζί, με πνεύμα συνεννόησης και συνεργασίας, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των μεγάλων, κοινών προβλημάτων. Αναδεικνύοντας τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της Κρήτης, συντονίζοντας τη δράση μας, δημιουργώντας το πλέον κατάλληλο και αποτελεσματικό πλαίσιο διεκδίκησης από την Πολιτεία.

Ευχαριστώ – όπως ευχαρίστησα εκ μέρους όλης της Γενικής Συνέλευσης – τον απελθόντα Πρόεδρο της ΠΕΔ Γιάννη Κουράκη για την προσφορά του και το υπερεικοσαετές έργο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ευχαριστώ επίσης την Εφορευτική Επιτροπή στο πρόσωπο του Προέδρου της, Δημάρχου Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλη Κοκοσάλη για την υποδειγματική διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στον επόμενο Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης, Δήμαρχο Ρεθύμνου Γιώργο Μαρινάκη, ο οποίος και αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο του συντονισμού της δράσης, όπως επίσης και σε όλες και όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν. Θέλω ιδιαίτερα να τονίσω τη συμμετοχή στη διοίκηση της ΠΕΔ Κρήτης του Δημάρχου Χερσονήσου Ζαχαρία Δοξαστάκη, μιας αυτοδιοικητικής προσωπικότητας με κύρος, εμπειρία και γνώση, η οποία ενισχύει καθοριστικά την κοινή προσπάθεια.

Ο Δήμος Ηρακλείου θα συνεχίσει να κάνει το χρέος του. Θα είναι δίπλα στη νέα Διοίκηση της ΠΕΔ, με όλες του τις δυνάμεις.».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content