Κ. Κεφαλογιάννης: Η δημιουργία νέου Κέντρου Υγείας στις Μοίρες είναι έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή

Ο Κωνσταντίνος Β. Κεφαλογιάννης επισκέφθηκε  το Κέντρο Υγείας Μοιρών και την Δημοτική αρχή του Δημου Φαιστού .

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε με τους εργαζομένους του Κέντρου Υγείας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου Κέντρου Υγείας στις Μοίρες που θα καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Μετά την επίσκεψή του ο Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Υγείας Μοιρών. Μία πρωτοβάθμια δομή Υγείας που σήμερα στεγάζεται σε ένα προβληματικό κτίριο. Ο Δήμος Φαιστού έχει παραχωρήσει ένα οικόπεδο 4 στρεμμάτων στην 7η ΥΠΕ με σκοπό την ανέγερση ενός νέου λειτουργικού και σύγχρονου Κέντρου Υγείας στις Μοίρες. Που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής και θα αποσυμφορήσει τα νοσοκομεία μας.

Το νέο Κέντρο Υγείας των Μοιρών είναι ένα έργο ζωτικής σημασίας. Για την περιοχή, για τους κατοίκους της. Ευχή όλων μας να προχωρήσει η υλοποίησή του άμεσα. Να μην μείνει στις καλένδες. Να μην κολλήσει στα γρανάζια μίας αθεράπευτης γραφειοκρατίας. Η σημαντική κίνηση με την παραχώρηση του οικοπέδου και το εγκεκριμένο κτιριολογικό πρόγραμμα έγινε. Τώρα όλοι, υπουργείο Υγείας, 7η ΥΠΕ και Περιφέρεια πρέπει να συνεργαστούν. Αρμονικά. Για την ολοκλήρωση του νέου Κέντρου Υγείας.»

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content