Ημερίδα για την «Βιώσιμη Διαχείριση Εδαφών της Μεσογείου»

Με  Περιβαλλοντική συνείδηση η Εταιρία Αφοι Σημαιάκη ΟΕ διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα  «Βιώσιμη Διαχείριση Εδαφών της Μεσογείου» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Οινοποιείου της  Ένωσης Ηρακλείου.

Την διοργάνωση αυτή πλαισίωσαν, η Ένωση Ηρακλείου, το Ελληνικό  Μεσογειακό Πανεπιστήμιο,  το δίκτυο Οινοπαραγωγών Wines of Crete και η Pythagoras spray (magnojet, vesco),  φοιτητές της Σχολής  Γεωπονικών Επιστημών του ΕΛΜΕΠΑ, αλλά και πλήθος κόσμου.

Στόχος όλων των φορέων είναι η επιστημονική ενημέρωση των ενδιαφερομένων με στόχο την ευαισθητοποίηση για την  βελτίωση της ποιότητας αλλά και την αύξηση της ποσότητας του παραγόμενου προϊόντος, με στοχευμένες καλλιεργητικές τεχνικές βιώσιμης γεωργίας και σύγχρονου εξοπλισμού. 

Την ημερίδα συντόνισε η Εύα Σημαιάκη συνιδιοκτήτρια της Εταιρίας  Αφοι Σημαιάκη ΟΕ. Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλάμβανε ομιλίες, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Ένωσης, Οινογευσία κρασιών συνοδευόμενα με κρητικά προϊόντα και επίδειξη προϊόντων μηχανολογικού εξοπλισμού- ψεκασμού.

Τέλος η Εταιρία Αφοι Σημαιάκη ΟΕ ευχαριστεί τους εξαιρετικούς ομιλητές κ. Δρ. Ιωάννη Δαλιακόπουλο Επίκουρο Καθηγητή και την κα. Ειρήνη Χριστοφορίδη, Υποψήφια Διδάκτωρ και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ηρακλείου κ. Σταύρο Γαβαλά για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και όλους  όσους συνέβαλαν στην τόσο επιτυχημένη εκδήλωση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content