Διαψεύδεται ότι κάποιος κρέμασε το σκυλί στα Χανιά
Με ανάρτησή του στο facebook, το Τοπικό Συμβούλιο Απτέρων διαψεύδει ότι το σκυλί που βρέθηκε σήμερα νεκρό, κρεμάστηκε από κάτοικο της περιοχής, μιλώντας για διαστρέβλωση της αλήθειας.

Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του Τοπικού Συμβουλίου, “το συγκεκριμένο σκυλί ήταν δεσποζόμενο και είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος το αναζητούσε, βρέθηκε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από το ίδιο του το λουρί στην προσπάθεια του να διαφύγει από μια περίφραξη”.

Αναλυτικά η το Τοπικό Συμβούλιο Απτέρων αναφέρει:
“Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά σαιτ των Χανίων για “το σκυλί που κρεμάσανε στα Μεγάλα Χωράφια”
Για το λόγω αυτό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τόσο για την αποκατάσταση της αλήθειας αλλά και για ακόμη μια φορά που δυσφημίζεται το χωριό μας .
Το συγκεκριμένο σκυλί ήταν δεσποζόμενο και είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του ο οποίος το αναζητούσε, βρέθηκε να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από το ίδιο του το λουρί στην προσπάθεια του να διαφύγει από μια περίφραξη . ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΟΥΔΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΑΝ . Για το γεγονός αυτό έχει ενημερώσει ο ιδιοκτήτης και την αστυνομία .
Καλό θα ήταν και αυτό θα πρέπει να γίνεται σε τέτοια γεγονότα οι δημοσιογράφοι αλλά και ο κάθε πολίτης να διασταυρώνει την είδηση πριν την δημοσιεύσει και διασύρει με αυτήν μια κοινωνία και τους πολίτες της”.

 

Υπενθυμίζεται πάντως ότι η είδηση δόθηκε απο επίσημο φορέα, και συγκεκριμένα από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας κ. Νατάσα Μπομπολάκη.

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content