Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου 2022

 

Τριάντα μία (31) εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιήσει η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) για δεύτερη συνεχή χρονιά, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2022 «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου» από 2 έως και 26 Δεκεμβρίου. 

Τις εορταστικές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, οι οποίες περιλαμβάνουν τέσσερις (4) κεντρικές φωταγωγήσεις σε: Λιμένα Χερσονήσου, Γούρνες, Μάλια και Επισκοπή, συνδιοργανώνει η Κ.Ε.Δ.Χ. με πολιτιστικούς συλλόγους – φορείς και με τη στήριξη του Δήμου Χερσονήσου. 

Στις κεντρικές φωταγωγήσεις περιμένει τους επισκέπτες μια μεγάλη αγκαλιά με μεγαλοφιγούρες της Disney, τον Άγιο Βασίλη και το ξωτικό που θα μοιράζουν δώρα και μαλλί της γριάς στα παιδιά, ξυλοπόδαροι, face-painting, ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη, χριστουγεννιάτικο δέντρο ευχών, μπαλονοκατασκευές, σκυταλοδρομίες, μουσική από DJs, κεράσματα, πυροτεχνήματα, μουσικοχορευτικά δρώμενα, μουσικές συναυλίες από τη δημοτική χορωδία και χριστουγεννιάτικο τρενάκι που θα ταξιδέψει τους επιβάτες και θα μεταφέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο το Δήμο. 

Στις υπόλοιπες εορταστικές εκδηλώσεις, στα χωριά του Δήμου Χερσονήσου, την ατμόσφαιρα των γιορτών θα μεταφέρει το τρενάκι του Αϊ Βασίλη, το οποίο θα σκορπίζει δώρα, μουσική και χαρά στα παιδιά από τις 17:00 έως τις 19:00 μέχρι και την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content