Αυτοψία Καραμαλάκη στην εγκαταλελειμμένη περιοχή του Καρτερού

Κραυγή αγωνίας των Δημοτών υπό το φόβο νέας καταστροφικής πλημμύρας

Στον Καρτερό βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Καραμαλάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας», και Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου, συνοδευόμενος από Υποψηφίους του συνδυασμού του. 

O κ. Καραμαλάκης, άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που παράλληλα του εξέφρασαν το φόβο τους για νέα πλημμύρα στην περιοχή. 

Μίλησαν για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν στην καταστροφική πλημμύρα του 2020, όταν η περιοχή πνίγηκε στα λασπόνερα και ανέφεραν χαρακτηριστικά πως παρότι κινδύνευαν ανθρώπινες ζωές και χάθηκαν περιουσίες, οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν έχουν πράξει ακόμη τα δέοντα. 

Οι δημότες, ζήτησαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Μιχάλη Καραμαλάκη να πράξει ό,τι είναι δυνατόν, προκειμένου ο Καρτερός να θωρακιστεί απέναντι στις φυσικές καταστροφές. Εκπρόσωποι του πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου κάτοικοι και καταστηματάρχες, εξέφρασαν ακόμη τη δυσαρέσκεια τους για την υποβάθμιση του Καρτερού.

Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στην περιοχή ο Μιχάλης Καραμαλάκης ανέφερε: 

«Έχουμε ήδη εκπονήσει σχεδιασμό που αφορά στη θωράκιση περιοχών του Δήμου Ηρακλείου που κινδυνεύουν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Ο σχεδιασμός της πολιτικής προστασίας ,η προστασία της ζωής και της περιουσίας των Δημοτών για εμάς αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content