Αυστηρή κριτική του ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου στο Ν. Κοτζιά

 

Από το ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου εκδοθηκε η ακολουθη ανακοίνωση που αναφέρεται στο «τρίγωνο των «ειδικών σχέσεων» Κοτζιά – Τσίπρα – Καμμένου»

Στη χθεσινή ομιλία του κ. Κοτζιά στο Ηράκλειο ακούσαμε πολλά και ξαναειπωμένα λόγια, αλλά τίποτα για την ταμπακιέρα παρά μόνο την αποκάλυψη για το τρίγωνο.

Επισημαίνουμε ότι:

  • Δεν είπε κουβέντα για την Εθνικά επιζήμια συμφωνία που συνήψε χωρίς την εξουσιοδότηση κανενός θεσμικού οργάνου της Ελλάδας, παρά μόνο με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα.
  • Δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογήσει την επικίνδυνη θέση του για μερική επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια μόνο στο Ιόνιο, υιοθετώντας έτσι έμμεσα τις απόψεις της Τουρκίας περί ιδιαιτερότητας του Αιγαίου.
  • Δεν έδωσε καμιά εξήγηση για όσα καταγγέλθηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο εις βάρος του και ιδιαίτερα για το που πήγαν οι χρηματοδοτήσεις κυρίως από τους Διεθνείς Οργανισμούς και παράγοντες.
  • Οι κατηγορίες που «εξαπολύει» ο κ. Κοτζιάς κατά του κ. Καμμένου, μάλλον είναι εικονικές και για προπαγανδιστικούς λόγους, αφού με την ψήφο του στη Βουλή συνεχίζει  να τον στηρίζει και να τον νομιμοποιεί ως πραγματικό Πρωθυπουργό, επιβεβαιώνοντας εμμέσως όσα ακούγονται ότι ο υπουργός Άμυνας τους κρατάει και τους δύο.
  • Το μόνο νέο που μας αποκάλυψε είναι ότι «ο ίδιος έχει ειδική σχέση με τον κ. Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του έχει μια άλλη ειδική σχέση με τον κ. Καμμένο».
  • Αυτό το τρίγωνο των «ειδικών σχέσεων» στήθηκε για να κρατηθούν γαντζωμένοι στην εξουσία, χωρίς να ενδιαφέρονται για τον ελληνικό λαό που συνεχίζει να πληρώνει το μάρμαρο.
  • Για τα υπόλοιπα που είπε περί προοδευτικότητας, θεωρούμε ότι είναι σχετικά νωπές οι μνήμες για το παρελθόν του, ώστε να μπορεί ν’ απεμπλακεί απ’ αυτό.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. 

Αντώνης ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content