Άρχισε το νέο μεταπτυχιακό της ΕΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς στο Ηράκλειο, στις 02 Νομεβρίου 2018, η έναρξη της 1ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων της Ελληνικής Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με Αθήνα. 

Εισηγήτρια της 1ης ενότητας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, «Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ Τουριστικών Υπηρεσιών», ήταν η Δρ. Γεωργία Ζούνη, εμπειρογνώμονας του Τουρισμού και Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος, η οποία συνεχίζει την ενότητα την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018. Η ενότητα επικεντρώθηκε στα επίκαιρα στοιχεία και τάσεις του σύγχρονου τουρισμού και των σύγχρονων μέσων προώθησης καθώς και τους νέους τρόπους μελέτης και προσέγγισης των δυνητικών τουριστών.  Το Πρόγραμμα παρακολούθησαν στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών γραφείων καθώς και στελέχη του digital marketing και άλλων κλάδων του τουρισμού

Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη των ηγετών στο χώρο του Τουρισμού και στην δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών Τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου. Επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους. 

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εκπαιδευτική διαδρομή και εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων σε στελέχη του Τουρισμού στην περιοχή δράσης τους. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 336 ώρες και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα κατά την περίοδο αιχμής (high season). 

Οι εταιρίες μπορούν να καλύψουν το κόστος συμμετοχής μέσω του προγράμματος 0,24% του ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Γ. Σαρρή και στην κ. Πανακάκη Μαρία στην ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης, Κονδυλάκη 105 & Βάρνης, 71305 (Θέρισσο) Ηράκλειο.  Τηλ. (2810) 263351, 258869 , Fax (2810) 258413.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content