Υπόθεση θανάτου Σήφη Βαλυράκη: Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Σίγουρη, όπως όλα δείχνουν, πρέπει να θεωρείται, πλέον, η εμπλοκή του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στην υπόθεση του πνιγμού του Σήφη Βαλυράκη, η οποία περιπλέκεται, με ολοένα και πιο έντονη τη φημολογία περί δολοφονίας του.

Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μετά τη μαρτυρία, σε τηλεοπτική εκπομπή, ενός άνδρα που, ουσιαστικά, είπε ότι ο θάνατος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ ήταν δολοφονία, θα υπάρξει συνεργασία με το λιμενικό, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αξιοποίηση των νέων δεδομένων που ίσως προκύψουν.

Όπως αναφέρουν, πάντως, αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αυτόπτης μάρτυρας κλήθηκε από το λιμενικό για να καταθέσει, αλλά αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε πληροφορία για το συμβάν, κάτι που έρχεται σε συμφωνία με τον ισχυρισμό από πλευράς της οικογένειας Βαλυράκη για «τοπική ομερτά», γεγονός που θα πρέπει να εξεταστεί.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών θα είναι στοχευμένη, δεν περνάει δηλαδή στα χέρια της αστυνομίας όλος ο φάκελος της υπόθεσης.

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content