Υπόθεση Κατσίφα: Ο εισαγγελέας που μίλησε για “αυτοκτονία”, διώκεται για διαφθορά

Αλβανικά Μέσα αποκαλύπτουν πως ο εισαγγελέας που υποστήριξε στο πόρισμά του ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν εκτελέστηκε, αλλά αυτοκτόνησε, εμπλέκεται σε υπόθεση διαφθοράς, όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η αποκάλυψη εξοργίζει την οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Η μητέρα του ξεσπά: “Όχι, δεν πρέπει να τα κουκουλώσουν. Το παιδί μου βογγάει από τον τάφο, θέλω να βρεθεί η αλήθεια. Να λυτρωθεί το παιδί μου θέλω” λέει η Βασιλική Κατσίφα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου Γιουλιάν Τσάφκα διώκεται από την Εισαγελία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς “Spak” στην Αλβανία, με κατηγορίες όπως η κατάχρηση εξουσίας και ο χρηματισμός, όπως αποκαλύπτει το αλβανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Top Channel».

Η αδελφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη, λέει: Αυτόν έβαλαν να “αυτοκτονήσει” τον αδελφό μου; Όλα τα στοιχεία δείχνουν την αναξιοπιστία του. Πώς είναι δυνατόν ένας εισαγγελέας που κατηγορείται για διαφθορά να είναι αξιόπιστος και να τον πάρουμε στα σοβαρά;”.

Η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα ανησυχεί για ενδεχόμενη συναλλαγή του κατηγορούμενου πλέον εισαγγελέα σε βάρος της αλήθειας. “Προκειμένου να αθωωθεί από τις κατηγορίες του, μπορεί να συναλλάχθηκε ή να συναλλάσσεται για να βγάλει τον αδελφό μου ότι αυτοκτόνησε για να γλιτώσει και να απαλλαγεί από τις κατηγορίες της διαφθοράς” πρόσθεσε η Ερμιόνη Κατσίφα.

Το πόρισμα του κατηγορούμενου εισαγγελέα για την υπόθεση Κατσίφα, σύμφωνα με τον Alpha, αμφισβητείται και από το δικαστήριο Αργυροκάστρου αφού φαίνεται ότι απέκρυψε κρίσιμα στοιχεία. Το τελικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

 

 

enikos.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content