Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Κασσελάκη -Τον συνεχάρη για τη νίκη του, τον προσκάλεσε να συναντηθούν

Πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις 14:00 το συγχαρητήριο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Μεγάρου Μαξίμου, ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον κ. Κασσελάκη για τη νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές της αξιωματικές αντιπολίτευσης και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.

«Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική»

Στην εκλογή Κασσελάκη είχε αναφερθεί νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Η αντιπαράθεσή μας με τον κ. Κασσελάκη θα είναι πολιτική γι’ αυτό και περιμένουμε τις θέσεις του σε όλα τα ζητήματα κι ελπίζουμε να φύγει από τη λογική της τοξικότητας και του διχαστικού λόγου που δυστυχώς για πολλά χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν σας κρύβω πως η προεκλογική συμπόρευση του με τους πιο γνήσιους εκφραστές της ρητορικής μίσους και ανθρώπους που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη μας κάνει να έχουμε αμφιβολίες. Επίσης, στο κοινοβούλιο προτείνονται και ψηφίζονται όλες οι μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο κόσμος και η απουσία του κ. Κασσελάκη συνιστά ένα μεγάλο θεσμικό μειονέκτημα γι’ αυτό και εμείς στη ΝΔ στο συνέδριο του 2016 ψηφίσαμε παμψηφεί ως προϋπόθεση για να εκλεγεί κάποιος πρόεδρος να είναι μέλος της ΚΟ. Όπως και να ‘χει, δουλειά της κυβέρνησης είναι η υλοποίηση του προγράμματος της, να ακούει την κοινωνία και να διαχειρίζεται τις αλλεπάλληλες εισαγόμενες κρίσεις αλλά και να είναι αποτελεσματική», ήταν το σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content