Θεοδωρικάκος: «Θα γίνουν όσα πρέπει για να αποκατασταθούν οι ζημιές -Προέχει η ανθρώπινη ζωή»

Για προσπάθειες να αποκατασταθούν όσο το δυνατόν συντομότερα οι ζημιές στη Χαλκιδική, έκανε λόγο ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο νέος υπουργός Εσωτερικών, αναφερόμενος στην κακοκαιρία που έπληξε τον νομό Χαλκιδικής, με έξι νεκρούς, μίλησε για καταστροφή, αλλά τόνισε ότι πρέπει να εργαστούν όλοι για να αποκατασταθούν τα όσα προβλήματα υπάρχουν.

«Έχουμε πάθει καταστροφή, έχουμε χάσει ανθρώπους. Θα γίνουν όλα όσα πρέπει για να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών. Πάμε να αποκαταστήσουμε στο καλύτερο δυνατό τη ζημιά» δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, που συμμετέχει στη σύσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στη Χαλκιδική, για την αντιμετώπιση της καταστροφής.

«Ασχημη κατάσταση με ανεμοστρόβιλους»

«Δυστυχώς έχουμε πάθει ζημιά, έχουμε χάσει ανθρώπους, έχει γίνει καταστροφή στη Χαλκιδική από μία πολύ άσχημη κατάσταση με ανεμοστρόβιλους» δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Έχει παρέμβει η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, είναι εκεί ήδη ο κ. Τζιτζικώστας. Έχει ανέβει ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης ως επικεφαλής του τμήματος Πολιτικής Προστασίας. Έχουν σύσκεψη για να δούμε τι χρειάζεται να γίνει επί τόπου στο πεδίο αυτό μήπως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πρέπει να βοηθηθούν, τυχόν εγκλωβισμένοι. Στη συνέχεια σε μία με μιάμιση ώρα περίπου μαζί με εμένα θα έρθει ο κ. Καραμανλής για να δούμε το τμήμα της αποκατάστασης των ζημιών. Προέχει η ανθρώπινη ζωή», πρόσθεσε.

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ