Στα χέρια της Πισπιρίγκου η κλήση για ανωμοτί κατάθεση – Έχει 5 μέρες προθεσμία
Λίγο πριν τις 11:30 κλιμάκιο του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, βρέθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού και προχώρησε στην επίδοση της παραγγελίας για ανωμοτί κατάθεση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, ως ύποπτη για τις δολοφονίες της Μαλένας και της Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πέντε ημέρες προθεσμία να δώσει κατάθεση δια ζώσης ή να καταθέσει με υπόμνημα.

«Η εντολέας μου καλείται ως ύποπτη, όχι ως κατηγορούμενη»
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ, ανέφερε ότι η εντολέας του ανησυχεί πως θα της φορτώσουν τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών ενώ εμμένει στην θέση της πως δεν έχει καμία σχέση με την Ίριδα και τη Μαλένα και πως δεν έχει δολοφονήσει την Τζωρτζίνα με κεταμίνη, όπως και κατηγορείται.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο – ο οποίος δεν έχει μιλήσει ακόμη με την εντολέα του – αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών ίσως και σήμερα θα βρεθούν στις φυλακές Κορυδαλλού για να πάρουν κατάθεση από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ δεν αποκλείεται και η κατάθεση υπομνήματος.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, η εντολέας του καλείται ως ύποπτη και όχι ως κατηγορούμενη και σημείωσε πως αυτή η εξέλιξη θα τους δώσει και πρόσβαση στη δικογραφία για να μελετήσουν τα στοιχεία αναφορικά με τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών.

«Πρέπει να ελέγξουμε πολύ προσεκτικά το πόρισμα για να δούμε τι άλλαξε μετά από τρια και 1,5 χρόνο αντίστοιχα και να δούμε πως ξαφνικά κάποια παθολογικά αίτια μετατράπηκαν σε εγκληματικές ενέργειες», συμπλήρωσε.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ