Ο Εύα Καϊλή και ο Φραντζέσκος, το νέο της ταίρι

Νέος έρωτας εδώ και λίγο καιρό για την Εύα Καϊλή, η οποία το τελευταίο διάστημα απολαμβάνει όμορφες στιγμές στο πλευρό του γοητευτικού Ιταλού Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο γνωρίστηκαν στις Βρυξέλλες. Ο σύντροφος της ευρωβουλευτή εργάζεται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου και έγινε η γνωριμία τους. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο. Μόλις, όμως, πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του συνέλαβε μαζί.

Το ζευγάρι απολάμβανε τη βόλτα του στην Κηφισιά, πριν από λίγες ημέρες, όταν ο φακός του NDP τους συνέλαβε τη στιγμή που έβγαιναν από κατάστημα της περιοχής.

O Φραντσέσκο Τζιόρτζι σύμφωνα με την σελίδα του στο Linkedin είναι έμπειρος κοινοβουλευτικός σύμβουλος στους τομείς των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το εξωτερικό και έχει ένα ευρύ δίκτυο επαφών με βουλευτές, πολιτικούς, δομές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΜΚΟ και πρεσβείες.

Εργάζεται στο Ευρωκοινοβούλιο εδώ και 11 χρόνια και η θέση του βρίσκεται στην επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες στο Μιλάνο.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/proti-emfanisi-eyas-kaili-me-italo-syntrofo-tis

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ