Ο Χρυσοχοϊδης επιστρέφει στην υπηρεσία τους… λουφαδόρους της ΕΛΑΣ

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει βρει εκατοντάδες αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. να λουφάρουν σε θέσεις μη επιχειρησιακές, δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Μπαλάσκας.
Οπως είπε χαρακτηριστικά ο ο κ. Μπαλάσκας, η νέα ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ έχει βρει ενδεχομένως και πάνω από 1.500 αστυνομικούς να λουφάρουν σε θέσεις, τις οποίες αποκάλεσε «αλεπότρυπες».
Μάλιστα έδωσε και χαρακτηριστικό παράδειγμα, ότι δεκάδες άτομα είχαν τοποθετηθεί στην μπάντα της ΕΛ.ΑΣ αν και δεν είχαν ιδέα από μουσική. Οπως είπε χαρακτηριστικά «δεν γνωρίζουν ούτε καν το κλειδί του σολ».
Η εξέταση του προσωπικού έχει επιτρέψει την επιστροφή 350 και πλέον αστυνομικών στην Άμεση Δράση, σημείωσε ο κ. Μπαλάσκας.
Αναφερόμενος στα Εξάρχεια, ο αντιπρόεδρος του συνδικάτου των αστυνομικών υπαλλήλων είπε ότι «θα ξεκαθαρίσουν, τελεία και παύλα».
Τόνισε πως αυτό συνιστά απόφαση της κυβέρνησης, η οποία πλέον έχει την πολιτική βούληση να αντιμετωπίσει την ανομία που επικρατεί στην συνοικία, και θα δράσει με βάση το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Σημείωσε αιχμηρά πως οι «ψευδοαναρχικοί» και οι «μπαχαλάκηδες» που προειδοποιούν ότι θα αντισταθούν στους αστυνομικούς έχουν το δικαίωμα να προσπαθήσουν, όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου.
Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ώρες έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, με βαρύ οπλισμό, σε τουριστικά σημεία της Αθήνας, όπως ο πεζόδρομος της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

 

skai.gr
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ