Νεκρός 56χρονος μετά από σύγκρουση με Πυροσβεστικό όχημα

Τραγικό θάνατο βρήκε 56χρονος επιχειρηματίας από το Ζευγολατιό Οιχαλίας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε – για άγνωστο λόγο – έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε σφοδρότατα πλαγιομετωπικά με Πυροσβεστικό όχημα της Π.Υ. Μελιγαλά που επέστρεφε στη βάση του μετά από περιπολία.

Το δυστύχημα συνέβη στις 21:35 χθες το βράδυ στο Ζευγολατιό και κυριολεκτικά το όχημα του άτυχου 58χρονου από τη μέση και μπροστά διαλύθηκε.

Μια άμορφη μάζα σιδερικών η μηχανή του αυτοκινήτου, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη μπροστά αριστερά στη θέση του οδηγού και το Πυροσβεστικό όχημα, ενώ κανένας από τους επιβαίνοντες Πυροσβέστες δεν τραυματίστηκε, αλλά σοκαρίστηκαν από το θέαμα που αντίκρυσαν κι από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, κυριολεκτικά στην ευθεία.

Το αυτοκίνητο του 56χρονου Γ.Π. μετά την σύγκρουση με το Πυροσβεστικό, πήρε κατεύθυνση και σταμάτησε την πορεία του σε μαντρότοιχο παρακείμενου σπιτιού.

 

 

 

 

Χρειάστηκε περίπου μια ώρα άντρες της Πυροσβεστικής άλλου οχήματος που έφτασε στο σημείο και άντρες του ΕΚΑΒ για να απεγκλωβίσουν τον 58χρονο που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

 

 

 

 

messinialive.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ