Μητσοτάκης: Ντροπή και αίσχος να λένε ότι παρακολουθώ υπουργούς μου

Ελληνοτουρκικά, ακρίβεια, υποκλοπές. Με αυτά τα τρία θέματα στο επίκεντρο, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σήμερα πολιτική ρελάνς, με συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για απίστευτο ψέμα. «Ντροπή και αίσχος να ισχυρίζεται κάποιος ότι ο πρωθυπουργός παρακολουθούσε τον υπουργό Εξωτερικών».

Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος για την υπόθεση και να μην αφήσει καμία σκιά, καθώς πιστεύει ότι υπάρχει μια οργανωμένη προσπάθεια από κέντρα που επιθυμούν να πλήξουν ευθέως την κυβέρνηση και τον ίδιο, θέτοντας σε κίνδυνο την πορεία της χώρας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως πρόκειται περί ενός απίστευτου ψέματος. «Ντροπή και αίσχος να λέγεται ότι παρακολουθεί ο πρωθυπουργός τους υπουργούς του, τον υπουργό Εξωτερικών μου. Πίσω από τον κ. Βαξεβάνη κρύβεται ο κ. Τσίπρας» πρόσθεσε και σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις.

Όπως τόνισε δεν πρόκειται να κάνει μήνυση κατά του εκδότη, αλλά στηρίζεται στη δικαιοσύνη.

«Ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι δεν υπάρχει κέντρο ιδιωτών χρησιμοποίησης του Predator, αλλά αυτό είναι άλλο από το να κατηγορείται ο πρωθυπουργός ότι κρύβεται από πίσω» τόνισε.

«Δεν είμαστε σίγουροι ποιος είναι πίσω από αυτό, αλλά δεν είναι η ΕΥΠ και σίγουρα εγώ δεν είχα καμία ανάμειξη. Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για να με πολεμήσουν» υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα τον προκάλεσε να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, για να πάρει εκκωφαντική απάντηση από την κυβέρνηση.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content