Λ. Αυγενάκης: «Δημοσκόπηση ή δημοψήφισμα το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο: Ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Η κάλπη των ευρωεκλογών θα στείλει καθαρότατο μήνυμα έγκρισης της πορείας που έχει χαράξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και απόρριψης του πιο επικίνδυνου, λαοπλάνου και αναξιόπιστου πρωθυπουργού στην ελληνική ιστορία», δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ και Βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ κ. Λευτέρης Αυγενάκης, στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ 100.3» και τους δημοσιογράφους Νότη Παπαδόπουλο και Βασίλη Χιώτη.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

Ο κ. Τσίπρας αφού είχε χαρακτηρίσει δημοψήφισμα την ευρωκάλπη βλέποντας τη διαφαινόμενη ήττα του, τη μετέτρεψε σε απλή δημοσκόπηση! Στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα τον στείλουν σε μόνιμη ξεκούραση. Θα σεβαστεί την απόφασή τους; Θα παραιτηθεί; Θα ζητήσει εθνικές εκλογές, όπως πίεζε τον κ. Σαμαρά να κάνει το 2014;

Φόροι, Πρέσπες, Ψέματα. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις με τις οποίες οι πολίτες συνοψίζουν την τετραετή καταστροφική διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα υπάρξει έστω κι ένα μέλος του ΣΥΡΙΖΑ που θα εκλεγεί Περιφερειάρχης; Έστω και σε μία Περιφέρεια από τις 13; Θα υπάρξουν αλήθεια δήμοι με επικεφαλής στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Πως ερμηνεύουν το χθεσινό κύμα διαψεύσεων υποψήφιων δημάρχων αναφορικά με τη στήριξη του ΣΥΡΖΑ; Ακόμα και περιφερειακοί σύμβουλοι της κας Δούρου αποποιούνται οποιαδήποτε σχέση με το κυβερνών κόμμα.

Όλοι αντιλαμβάνονται γιατί ο κ. Τσίπρας δεν απαντά στο ερώτημα «πόσα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα εκλεγούν περιφερειάρχες» γιατί η ειλικρινής απάντηση είναι «μάλλον κανένα!».

Οι αλλεπάλληλες ανακοινώσεις αναρίθμητων Δημάρχων ανά τη χώρα που δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι άλλη μια βροντερή ένδειξη της επερχόμενης ήττας του και της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που έρχεται στη χώρα.

«Βατερλώ» που δεν έχει προηγούμενο κυβερνών κόμμα να εκφράζει δημοσίως τη στήριξή του σε δεκάδες υποψηφίους δημάρχους στην Ελλάδα και εκείνοι να απαντούν «μακριά από μας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ