Κάτω Πατήσια: Θύμα απαγωγής και βιασμού καταγγέλλει πως έπεσε 45χρονη που είχε εξαφανιστεί
Στην Σαρωνίδα βρέθηκε  η 45χρονη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια από τις 25 Ιουλίου. Η ίδια κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε πως την απήγαγαν και τη βίασαν.

Η 45χρονη είχε εξαφανιστεί  από το σπίτι της, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου το πρωί της 25ης Ιουλίου 2022, όταν έφυγε για να πάει στη δουλειά της και δεν επέστρεψε. Έκτοτε, δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Ο διοικητής υπηρεσίας του Silver Alert, Γεράσιμος Κουρούκλης μίλησε στο Star.gr και ανέφερε πως η 45χρονη ειδοποίησε η ίδια τις αρχές να έρθουν να την πάρουν από τη Σαρωνίδα. Φέρεται να κατάφερε να το σκάσει από τους απαγωγείς της.

Οι απαγωγείς την μετέφεραν στη Σαρωνίδα όπου τη βίασαν επανειλημμένα. Κατάφερε να ξεφύγει, κάλεσε το 100 και η περιπέτεια λήγει εκεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Από ότι γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή βρίσκεται με τον πατέρα της στο σπίτι προκειμένου να ηρεμήσει» είπε ο κ. Κουρούκλης.

«Περιμένουμε ο πατέρας να πάει σήμερα στην Ασφάλεια προκειμένου να δηλώσει την ανεύρεση της κόρης του. […] Από ότι είπε το έσκασε, κατάφερε να διαφύγει» πρόσθεσε.

Ο κ. Κουρουκλής έκανε λόγο για «πρωτοφανές περιστατικό. Να απαχθεί γυναίκα εννιά η ώρα το πρωί καθώς πήγαινε στη δουλειά της, να μεταφερθεί σε ερημική περιοχή προκειμένου να βιαστεί επανειλημμένα.»ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ