Κ. Πιερρακάκης: Αρχίζει από την Κ. Μακεδονία η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των εξετάσεων οδήγησης

Αρχίζει από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η ψηφιοποίηση του προγραμματισμού των θεωρητικών και πρακτικών εξετάσεων οδήγησης, όπως ανακοίνωσε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, μετά από συνάντηση που είχε στην Περιφέρεια με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα, παρουσία των υφυπουργών Γιώργου Γεργαντά και Θεόδωρου Λιβάνιου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι η εν λόγω υπηρεσία θα γίνεται ψηφιακά στη συνέχεια και στην υπόλοιπη Ελλάδα,ενώ σημείωσε ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ανακοινωθεί η ψηφιοποίηση πολλών τέτοιων υπηρεσιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. «Αυτή είναι μόνο η αρχή» υπογράμμισε.

Επίσης, γνωστοποίησε, ότι το επόμενο διάστημα θα έρθουν πολλές κινηματογραφικές παραγωγές στη χώρα μας και φυσικά στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τόνισε: «ήδη έχουμε δει και άλλες πολλές παραγωγές να υλοποιούνται και εδώ, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η χώρα μας είναι ένα φυσικό κινηματογραφικό στούντιο και ειδικά στην Κεντρική Μακεδονία αυτό είναι εμφανές και γίνεται εύκολα αντιληπτό».

 

 

 

ΑΠΕ

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content