Φιλιππίδης και Λιγνάδης θα αυλίζονται μαζί στις φυλακές της Τρίπολης

Μαζί με τον ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη θα αυλίζεται στις φυλακές της Τρίπολης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, όπως όλα δείχνουν και θα έχουν πολλές εμπειρίες να ανταλλάξουν τόσο για όσα έχουν βιώσει πάνω στο σανίδι, όσο και εκτός…

Σήμερα το πρωί ενδέχεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να μεταχθεί από την ΓΑΔΑ που διανυκτέρευσε χθες στην πρώην Σχολή Ευελπίδωνγια να πάρει από τον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών το φυλακιστήριο. Όμως, δεν αποκλείεται, με το επιχείρημα του COVID-19 να διαβιβαστεί μόνο η δικογραφία στον εισαγγελέα εκτέλεσης των ποινών, χωρίς δηλαδή, να μεταχθεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όποια εκδοχή από τις δύο και αν επικρατήσει, είναι βέβαιο ότι ο ηθοποιός θα πάρει τον δρόμο για τις φυλακές, ως προσωρινά κρατούμενος. Αναμένεται, σήμερα το μεσημέρι, να ξεκινήσει η μεταγωγή του στις φυλακές. Πάντως, ότι και να γίνει πρέπει να φτάσει στις φυλακές πριν την Δύση του ήλιου, αφού μετά, δεν επιτρέπεται να ανοίξουν οι πύλες του σωφρονιστικού καταστήματος.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Πέτρος Φιλιππίδης θα οδηγεί στις φυλακές της Τρίπολης, εκεί δηλαδή που οδηγούνται όλοι οι βιαστές προκειμένου να προστατευτούν από τους υπόλοιπους κρατούμενους και ειδικά τους βαρυποινίτες. Στις ίδιες φυλακές, αυτές της Τρίπολης, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται και ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι φυλακές έχουν δικούς της απαράβατους νόμους, που μεταξύ αυτών είναι ότι δεν ανέχονται-δέχονται τους βιαστές και ειδικά τους βιαστές ανήλικων παιδιών. Εξάλλου, πολλά είναι τα συμβάντα, βιαστών που οδηγήθηκαν στην αυτοκτονία, μετά από άγριους ξυλοδαρμούς και κακομεταχειρίσεις που δέχθηκαν από τους συγκρατούμενους τους ή ακόμη και θανάτους από σκληρούς ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα.

Πριν η ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφασίσουν χθες ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την απολογία του πρέπει να προφυλακιστεί για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού (κακουργηματικές πράξεις) μετά από ισάριθμες καταγγελίες σε βάρος του από συναδέλφούς του γυναίκες, είχαν κληθεί και είχαν καταθέσει οι τρεις γυναίκες που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για κακοποιητικές σεξουαλικές συμπεριφορές σε βάρος του.

Και οι τρείς γυναίκες επιβεβαίωσαν τις καταθέσεις τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προέκυψαν και νέα στοιχεία σε βάρος του πρώην δημοφιλούς ηθοποιού.

Κατά την χθεσινή απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε όλα όσα του καταλογίζουν οι τρεις γυναίκες που είχε ως αποτέλεσμα να συνταχθεί σε βάρος του ένα βαρύ κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορητήριο.

Παρά τις υποκριτικές θεατρικές ικανότητες που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης, οι ισχυρισμοί του και η άρνηση όλων των κατηγοριών από την πλευρά του, δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί.

 

 

 

Πρώτο θέμα

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content