Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Όπως αποκάλυψε το Mega, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, καθώς αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Η Οικονομική Αστυνομία θα επισκεφτεί τρία σπίτια στα οποία ενδέχεται να βρεθούν πειστήρια για τις οικονομικές συναλλαγές τόσο της οργάνωσης όσο και των ηγετών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, από τις 13:00 σήμερα το μεσημέρι έως και αυτή την ώρα (17:50) γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος στο σπίτι όπου έμεναν ο Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, πάνω από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Την ίδια στιγμή, στη δέσμευση των προσωπικών τραπεζικών λογαριασμών του πατέρα Αντώνιου, της πρεσβυτέρας και των γονέων του ιερέα προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 28/11, η ανεξάρτητη αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για τη δέσμευση όλων των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούν σε τράπεζες τα ανωτέρω πρόσωπα, ακόμα και των λογαριασμών του πατέρα του ιερέα, παρότι έχει αποβιώσει, προκειμένου αφενός να περάσουν από… κόσκινο τις τραπεζικές κινήσεις των τελευταίων ετών και αφετέρου για να μην υπάρξουν μεταφορές κεφαλαίων όσο διαρκούν οι έρευνες των Αρχών.

Η δέσμευση δεν αφορά εταιρικούς λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, προκειμένου να μην προκληθούν προβλήματα στη λειτουργία της Οργάνωσης, ωστόσο οι ελεγκτικές αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τα οικονομικά της Κιβωτού, χορηγίες κ.ά.

 

iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content