Ακόμη δύο νεκροί σήμερα, 70 τα θύματα στην Ελλάδα – Πρόβλημα σε εκκλησία της Πάτρας

Ακόμη δυο συμπολίτες μας κατέληξαν σήμερα, ανεβάζοντας τους νεκρούς από τον κορωνοϊό στους 70 στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ένας 75χρονος, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Ήταν το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κέρκυρα. Χθες, Σάββατο, η κατάσταση του 75χρονου είχε δείξει μία σταθεροποίηση, ωστόσο, μέσα στη νύχτα επιδεινώθηκε ραγδαία. Σύμφωνα με το corfupress, έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και η σύζυγός του, η οποία επίσης νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Πρόβλημα στην Πάτρα με συσσώρευση πιστών σε Εκκλησία

Πλήθος πιστών έφτασαν το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας γεγονός που δημιούργησε εντάσεις με την αστυνομία και κόσμο που βρισκότανε στα μπαλκόνια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo.gr, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν νωρίς στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο.
Αποτέλεσμα ήταν να φτασει αστυνομία στο σημείο και να προκληθεί ένταση, δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και άλλοι φωναζαν, άλλοι διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας, ενώ άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού.
Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς οι οποίοι «έκοψαν» πρόστιμα, καθώς πολλοί πολίτες δεν είχαν βεβαίωση εξόδου. Ο Ιερός Ναός έκλεισε αμέσως και οι πιστοί έφυγαν.

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ