Τί λέει η Κωνσταντίνα Παγάνη για το δολοφόνο της μητέρας της

Mια διαφορετική εικόνα για τον άνθρωπο που δολοφόνησε τη μητέρα της, έδωσε μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 η κόρη του θύματος Κωνσταντίνα Παγάνη, η οποία, υπενθυμίζεται, κέρδισε πέρυσι τον τίτλο της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

“Δε γνωρίζω την κύρια αιτία, για την οποία έγινε αυτή η πράξη… Ξέρω ότι είχαν ένα καυγά το προηγούμενο βράδυ, επειδή η αδερφή μου του είχε ζητήσει να φύγει από το σπίτι της, όπου τον φιλοξενούσε τα τελευταία χρόνια. Κι επειδή του “καρφώθηκε” στο μυαλό, κατά τη δική μου άποψη, ότι η μητέρα μου επηρέασε την αδερφή μου, ίσως για αυτό έκανε αυτό που έκανε” – είπε στον ΑΝΤ1 η Κωνσταντίνα Παγάνη.

Πρόσθεσε ότι λίγες ώρες πριν το φονικό, ο δράστης την είχε απειλήσει, λέγοντας “θα δεις τί θα σου κάνω”, αλλά δεν πήγε το μυαλό κανενός από την οικογένειά μου, στο ότι μπορεί να προβεί σε μία τέτοια πράξη”.

Και η Κωνσταντίνα κατέληξε: “Ήταν πατρική φιγούρα δίπλα μας. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έκανε. Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό κανενός ότι θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τόσο βίαιο. Ήταν πολύ στοργικός μαζί μας, πολύ τρυφερός. Ήμασταν πάντα μαζί σε οικογενειακές γιορτές – Χριστούγεννα, Πάσχα, παντού μαζί…”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content