Σήμερα προσκυνούν τον Ηγούμενο Εφραίμ, αυτοί που ζητούσαν “την κεφαλή του επί πίνακι”…

Είθισται, κάθε κυβέρνηση να διορίζει άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της, στη θέση του Πολιτικού Διοικητή του Αγίου Όρους.

Πριν λίγες μέρες, η κυβέρνηση Σύριζα – ΑΝΕΛ διόρισε στη θέση αυτή τον κ. Κωνστ. Δήμτσα, δημοσιογράφο και διευθυντή της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Τώρα, ο κ. Δήμτσας άρχισε τις επισκέψεις του στις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, όπου έρχεται σε άμεση επαφή με την Αγειορίτικη Κοινότητα, για να δει από κοντά τα διάφορα θέματα και προβλήματα.

Ως εδώ, ουδέν μεμπτόν.

Χθες Σάββατο λοιπόν, ο κ. Δήμτσας επισκέφθηκε την ιστορική Μονή Βατοπεδίου, όπου έγινε δεκτός από τους μοναχούς και από τον Ηγούμενο, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό (από το διαβόητο “σκάνδαλο Βατοπεδίου”) κ. Εφραίμ.

Ιδού και η φωτογραφία από την υποδοχή:

Δείτε τώρα και μια δεύτερη φωτογραφία, από την υποδοχή του κ. Δήμτσα:

O κ. Δήμτσας φιλεί με μεγάλη ευλάβεια το χέρι του Ηγουμένου Εφραίμ. Και πολύ καλά το κάνει, σε ένδειξη σεβασμού.

Όμως, όταν ο κόσμος βλέπει τη συγκεκριμένη φωτογραφία, δε μπορεί να μη θυμηθεί τί έλεγε και τί έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγα μόλις χρόνια, όταν ήταν “στον αφρό” το “σκάνδαλο του Βατοπεδίου”. Τότε που ο κ. Τσίπρας και όλα τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν τον κ. Εφραίμ και τους άλλους εμπλεκόμενους, στη φυλακή!

Και επειδή κάποιοι υποκρίνονται πως έχουν ασθενική μνήμη, τους υπενθυμίζουμε τί έγραφαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Έγραφε λοιπόν, το 2011, ο μέγας Αγωνιστής κ. Δημ. Παπαδημούλης:

“Αφού εξασφάλισαν την ατιμωρησία των πολιτικών, τώρα πάνε να «βγάλουν λάδι» και τον Εφραίμ! Ένα ακόμη μεγάλο σκάνδαλο καταλήγει σε ένα μεγάλο φιάσκο. Αντί για την ισχύ του δικαίου, βασιλεύει δυστυχώς το δίκαιο των ισχυρών”.

Τί λέει, άραγε σήμερα ο κ. Παπαδημούλης και οι άλλοι “Παπαδημούληδες” του ΣΥΡΙΖΑ, κάτω από τις φωτογραφίες του εκλεκτού τους κ. Δήμτσα με τον Ηγούμενο Εφραίμ;

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content