Μεθυσμένος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο προαύλιο της Βουλής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό με την εισβολή μεθυσμένου οδηγού που “μπούκαρε” με το αυτοκίνητο του στο προαύλιο της βουλής, μετά από καταδίωξη, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η καταδίωξη ξεκίνησε στις 00:45 στην Αττική Οδό, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να ενημερώνουν την τροχαία για έναν οδηγό που έχει ακινητοποιήσει το όχημα στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στο σημείο μετέβη άμεσα περιπολικό και ο οδηγός άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα, βγήκε στη Λεωφόρο Κηφισιάς, όπου ξεκίνησε ξέφρενη καταδίωξη που έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές άλλων οδηγών.

Ο σε κατάσταση μέθης οδηγός του οχήματος, ηλικίας 59 ετών έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου στη συμβολή της Βασιλίσης Σοφίας και Ριζάρη και προσέκρουσε σε κολονάκια. Όχι μόνο δεν σταμάτησε, άλλα συνέχισε την ξέφρενη κούρσα του για να καταλήξει στο προαύλιο της βουλής όπου και περικυκλώθηκε από δεκάδες αστυνομικούς που του περάσαν χειροπέδες.

Πλέον, έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος και το πρωί αναμένεται να περάσει από εισαγγελέα όπου θα του ασκηθούν διώξεις.

 

Newport

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content