Εκτέλεσαν εν ψυχρώ άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς εκτέλεσαν άντρα μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Πανόραμα Βούλας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε Smart στην οδό Τροίας, περίπου στις 20:00.

Ο άνδρας φέρεται να έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις σφαίρες, ενώ βρισκόταν στην θέση του οδηγού. Επιχείρησε να βγει τραυματισμένος και οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 46χρονο ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που είχε μετοχές σε εταιρεία security στα νότια προάστια και σύντροφος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία.

Αν και τα στοιχεία του θύματος επισήμως δεν έχουν εξακριβωθεί, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών, στην Ελλάδα και στην Αυστραλία, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης για τον γάμο του με playmate και συμμετέχουσα σε ριάλιτι.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, που ξεκίνησαν έρευνες επί τόπου για στοιχεία, καθώς και στην γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη.

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω περιστατικό έρχεται μόλις μια μέρα μετά την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού «ποινικού», χθες το βράδυ στον Πειραιά.

Πάντως η σημερινή δολοφονία δεν φαίνεται να σχετίζεται με τη χθεσινή ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε σε βάρος γνωστού «ποινικού», χθες το βράδυ στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content