Ξεκινούν οι ομιλίες του Ζαχ. Καλογεράκη

Οι επισκέψεις του Δημάρχου Ζαχαρία Καλογεράκη και των Υποψηφίων του συνδυασμού «Μινώα Πεδιάδας – Τόπος με Μέλλον», στους οικισμούς και τα χωριά του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 21 Μαΐου με τους Δημότες να στέλνουν το μήνυμα της νίκης με τη δυναμική τους παρουσία, δηλώνοντας τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Ζαχαρία Καλογεράκη και στο συνδυασμό. 1-194 Ξεκινούν οι ομιλίες του Ζαχ. Καλογεράκη
Σε όλη τη διάρκεια της μεγάλης περιοδείας, ο Δήμαρχος διατήρησε ήπιους τόνους προχωρώντας σε ανοιχτές συζητήσεις και συνομιλίες, με τη συμμετοχή όλων των πολιτών. Ο Κ. Καλογεράκης στη διάρκεια των επισκέψεων του, παρουσίασε συνοπτικά τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.
«Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια με ειλικρίνεια όπως έκανα πάντα γιατί μαζί καταφέραμε πολλά. Είμαι εδώ για να συνεχίσουμε από κοινού να δημιουργούμε και να σχεδιάζουμε ένα μέλλον για το τόπο μας και τους ανθρώπους του, μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο και ξεκάθαρες θέσεις».1-195-e1558539383102 Ξεκινούν οι ομιλίες του Ζαχ. Καλογεράκη 1-196 Ξεκινούν οι ομιλίες του Ζαχ. Καλογεράκη
Ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων, κάλεσε τους πολίτες να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 26 Μαΐου, δηλώνοντας:
«Είναι πολύ σημαντικό για το μέλλον του Δήμου, η επόμενη Δημοτική Αρχή να έχει μία ισχυρή και καθαρή εντολή ώστε να μπορει να διεκδικήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα της», δεσμευόμενος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο από οποιαδήποτε θέση ορίσουν οι πολίτες, σεβόμενος την κρίση και την επιλογή τους.

Η προεκλογική περίοδος κορυφώνεται με τις Κεντρικές Ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

Τετάρτη 22 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Θραψανό στις 20:30

Πέμπτη 23 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Καστέλλι στις 20:30

Παρασκευή 24 Μαΐου – Κεντρική Ομιλία στο Αρκαλοχώρι στις 20:30

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ