Στο Φόδελε ο Σπύρος Καλλέργης

Στην πατρίδα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου και ένα από τα ομορφότερα μέρη του νησιού, βρέθηκε την Παρασκευή (22/03) ο Σπύρος Καλλέργης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “Ενωμένο Μαλεβίζι”.

Η συνάντηση έγινε σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής, όπου καλέστηκαν το σύνολο των φορέων προκειμένου να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Φόδελε.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο κος. Μιχάλης Φακουκάκης, πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου, όπου καλωσόρισε και συνεχάρη τον Σπύρο Καλλέργη για την πρωτοβουλία της παράταξης, να έρθει σε επαφή με τους φορείς των χωριών του Μαλεβιζίου και να καταγράψει τα προβλήματα και τις προτάσεις της ίδιας της κοινωνίας.

Μαζί με τον Κώστα Πλαΐτη, των Λάμπη Παντερή και τους λοιπούς φορείς, ανέφεραν ότι έχουν ήδη ξεκινήσει να καταγράφουν και οι ίδιοι τα προβλήματα του τόπου, προκειμένου να τα μεταφέρουν εγγράφως στο σύνολο των υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου Μαλεβιζίου.
Ανάμεσα σε αυτά που συζητήθηκαν και καταγράφηκαν ήταν το κομμάτι της τουριστικής προβολής σε συνδυασμό με την δυνατότητα εκμετάλλευσης του φυσικού κάλους αλλά και του τόπου γέννησης ενός εκ των μεγαλυτέρων αναγεννησιακών ζωγράφων, τα διαχειριστικά προβλήματα και το υψηλό κόστος του νερού, το οδικό δίκτυο και τα λοιπά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, νιώθοντας πραγματικά εγκαταλειμμένοι από την τρέχουσα Δημοτική Αρχή.
Με την σειρά του ο Σπύρος Καλλέργης, καθήλωσε τους παρευρισκόμενος περιγράφοντας κάποιες από τις καινοτόμες του ιδέες και το αναπτυξιακό όραμα που έχει για το σύνολο του Μαλεβιζίου.
Αναφορικά με το Φόδελε έκανε συγκεκριμένες προτάσεις οι οποίες εισακούστηκαν θετικά και δεσμεύτηκε ότι διαβάζοντας κάποιος το πρόγραμμα της παράταξης, θα μπορέσει ξεκάθαρα να αντιληφθεί την διαφορετική προσέγγιση επίλυσης των προβλημάτων όπως επίσης και την δυναμική και διαχρονική ανάπτυξη της περιοχής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ