Σε Κρουσώνα, Πεζά, Κουνάβους και Αρχάνες περιόδευσε η Νικολέτα Σφακιανάκη

Σε Κρουσώνα, Πεζά, Κουνάβους και Αρχάνες περιόδευσε τις τελευταίες μέρες, η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη, συνεχίζοντας τις επισκέψεις της στην ενδοχώρα. Ο κόσμος από όπου και αν πέρασε την υποδέχτηκε με θερμές αγκαλιές και φιλιά και την συνεχάρη για την απόφασή της να κατέβει στις εκλογές, με την Νέα Δημοκρατία.

Δηλώνοντας ένθερμοι υποστηρικτές της, κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, ευχήθηκαν στην Νικολέτα Σφακιανάκη: « καλή δύναμη», «καλό αγώνα» και «καλά αποτελέσματα» μιας και πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ωστόσο δεν παρέλειψαν να τονίσουν πως η χώρα χρειάζεται την αλλαγή, την ανάπτυξη και την νέα προοπτική αλλά και να υπογραμμίσουν τα έργα υποδομών που απαιτείται, όπως είπαν, να γίνουν στην Κρήτη η οποία αποτελεί ένα νησί με μεγάλη δυναμική.

Κάτοικοι της ενδοχώρας επεσήμαναν ακόμα την ανάγκη να δοθούν κίνητρα στην νεολαία, στην τοπική κοινωνία και παραγωγή ώστε να δούμε και πάλι την οικονομία και την Ελλάδα να ευημερεί. Αναγνώρισαν στο πρόσωπο της υποψήφιας Βουλευτή Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτας Σφακιανάκη την δύναμη της θέλησης και της προσφοράς για να καταλήξουν στο ότι η χώρα έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, με φρέσκες ιδέες, γνώσεις και οράματα.

Η υποψήφια Βουλευτής Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, Νικολέτα Σφακιανάκη ευχαρίστησε τον κόσμο. Εξέφρασε την χαρά της για την τόση πολλή αγάπη που εισπράττει κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με τους πολίτες όλες αυτές τις μέρες που δίνει τον αγώνα της και τόνισε ότι θα συνεχίσει να ακούει με προσοχή τα προβλήματα των πολιτών. Να παλεύει αδιάκοπα για την επίλυσή τους και συνάμα να κάνει ότι μπορεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της Ελλάδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ