Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών Ηρακλείου
Ο Υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, χτες Κυριακή 16/06/2019, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές του Δήμου Ηρακλείου, Πόρος, Κατσαμπάς και Αλικαρνασσός. Εκεί συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησε μαζί τους για τις επερχόμενες εκλογές, τα προβλήματα των περιοχών και το νέο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

*——————-

Με κατάθεση στεφάνου στο χώρο του μνημείου στο  οροπέδιο του Ομαλού Βιάννου, το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου τίμησε τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 ανήμερα του Αγίου Πνεύματος που έχει καθιερωθεί ως ημέρα Τιμής για την Εθνική Αντίσταση στο οροπέδιο Ομαλού.
Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής στεφάνι κατέθεσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου κ.Χρήστος Εμμ.Στρατάκης. 

 

*——————-

Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Στρατάκης.

Στην περιοδεία στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας συζήτησε με τους κατοίκους για το πρόγραμμα του Κινήματος Αλλαγής και για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιου Καστελίου.

*——————-

Το παρόν στις εκδηλώσεις στη Μαχαιρά για τη Μάχη της Κρήτης έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Ο κ. Ηγουμενίδης πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων Καθαριότητας και Εργατοτεχνιτών του Δήμου Ηρακλείου.

*——————-

Το δήμο Χερσονήσου επισκέφθηκε, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος η υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, ανταλλάσσοντας απόψεις και συζητώντας με τους πολίτες.

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ