Η Λιάνα Σταρίδα στο καφενείο του Παγωμένου

Στο ιστορικό καφενείο του Παγωμένου, στις Πατέλες, προκειμένου να συζητήσει με κατοίκους και να καταγράψει τα προβλήματα της περιοχής, βρέθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα. 

0-1-103 Η Λιάνα Σταρίδα στο καφενείο του Παγωμένου

Συνοδευόμενη από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, η Λιάνα άκουσε τα παράπονα των κατοίκων για τους επικίνδυνους και γεμάτους κακοτεχνίες δρόμους, το πράσινο, την έλλειψη χώρων αναψυχής για τα παιδιά, αλλά και τον κακό φωτισμό στα στενά. «Δεν υπάρχει μια παιδική χαρά να παίξουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Ο φωτισμός στους δρόμους, με εξαίρεση τις κεντρικές οδούς, είναι ανύπαρκτος» ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής.  

0-1-5 Η Λιάνα Σταρίδα στο καφενείο του Παγωμένου

Απαντώντας σε ερώτηση για την επιλογή της να διεκδικήσει την θέση του δημάρχου, η Λιάνα τόνισε ότι μοναδικός στόχος της είναι να βοηθήσει το Ηράκλειο, τις γειτονιές και τα χωριά του: «Δεν με ενδιαφέρει να κάνω πολιτική καριέρα ή να πατήσω στο αξίωμα του δημάρχου για να γίνω βουλευτής. Θα εργαστώ για τον δήμο με όλες τις δυνάμεις μου, ακούγοντας τους πολίτες και λύνοντας προβλήματα σε κάθε γειτονιά, χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος». 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ