Ενισχύει το ψηφοδέλτιό του ο Γιαν. Μαστοράκης

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Μαστοράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της Ζαχαρένιας (Ρένια) Δρόσου Καμηλάκη, για τη θέση της δημοτικής συμβούλου στο Δήμο Χερσονήσου με τον συνδυασμό «Όλοι μαζί νέα πορεία», εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.

Η Ζαχαρένια (Ρένια) Δρόσου Καμηλάκη είναι αριστούχος πτυχιούχος Κοινωνιολογίας και Μεταπτυχιακών σπουδών στην Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και έχει εξειδικευθεί σε θέματα Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Διαθέτει εμπειρία είκοσι ετών στο σχεδιασμό, σύνταξη, υποβολή, παρακολούθηση, υλοποίηση και διαχείριση Εθνικών, Ευρωπαϊκών και Διακρατικών Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων από θέση ευθύνης, είτε σαν Τμηματάρχης είτε σαν Διευθύντρια στον πρώην Δήμο Αλικαρνασσού και στον Δήμο Ηρακλείου.

Είναι Πρόεδρος του Σωματείου ΜΚΟ Γυναικών «Ίριδα» Δήμου Χερσονήσου από το 2011 με πληθώρα δράσεων πολιτισμού, περιβάλλοντος, αλληλεγγύης και υποστήριξης των γυναικών και της οικογένειας. Από το 2013 εκλέγεται συνεχώς από τους συναδέλφους της είτε ως τακτικό είτε ως αναπληρωματικό μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου ενώ το 2018 εκλέχθηκε ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου. Από το 2011 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χερσονήσου καθώς επίσης και Μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Ηρακλείου και του Δήμου Χερσονήσου. Από το 2011 συμμετέχει και στη Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Χερσονήσου. Έχει διοργανώσει πολλές Ημερίδες και Συνέδρια και έχει συμμετάσχει επίσης ως Εισηγήτρια σε άλλα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ