«Αναστάτωσαν» το κέντρο της πόλης

«Σάρωσαν» το κέντρο του Ηρακλείου ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης και υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης «Ηράκλειο για όλους».
Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, το κλιμάκιο είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με καταστηματάρχες και εργαζόμενους αλλά και τον κόσμο που εκμεταλλεύτηκε την καλοκαιρία για τη βόλτα και τις αγορές του.1-167 «Αναστάτωσαν» το κέντρο της πόλης

Με αφορμή την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιείται στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας, 20 Μαΐου 2019, ο κ. Σισαμάκης απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους: «Ελάτε να ακούσετε τις θέσεις και τις προτάσεις μας και τολμήστε την αλλαγή» υπογράμμιζε, αποδεχόμενος με χαμόγελο τις εκτιμήσεις του εκλογικού αποτελέσματος που έσπευδαν να κάνουν αρκετοί.

«Η συζήτηση με τους συμπολίτες μας και η εκπεφρασμένη ανάγκη για το νέο και πραγματικά ανεξάρτητο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως εμείς πρεσβεύουμε, μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη για τη συνέχεια» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Σισαμάκης.1-168 «Αναστάτωσαν» το κέντρο της πόλης

Στις παρέες των νέων ο υποψήφιος Δήμαρχος επισήμανε πολλές φορές την ανάγκη να συμμετάσχουν όλοι στην εκλογική διαδικασία και να μειωθεί στο ελάχιστο το ποσοστό της αποχής. Όπως ανέφερε ο κ. Σισαμάκης: «Η ψήφος είναι η δύναμη του πολίτη και η νέα γενιά, με τον αυθορμητισμό, την ζωντάνια, την αμφισβήτηση, τον δυναμισμό, την «καθαρή» φωνή, μπορεί να κάνει τη διαφορά και στον Δήμο Ηρακλείου».

seliniotaki papoutsaki xrusanthi
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ