Φοβερή εικόνα: Μια νταλίκα κρεμάστηκε πάνω από ένα βάραθρο!

Σε έναν πολύ στενό δρόμο παγιδεύτηκε οδηγός νταλίκας στην Κίνα, ο οποίος στην προσπάθειά του να κάνει χώρο για να περάσουν άλλα αυτοκίνητα, βρέθηκε να κρέμεται πάνω από έναν πολύ απότομο γκρεμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κίνα, ο οδηγός της νταλίκας την Πρωτοχρονιά ακολούθησε τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης, όμως παγιδεύτηκε σε ένα πολύ στενό δρόμο της επαρχίας Shanxi που έχει φτιαχτεί κυριολεκτικά στις άκρες ενός πολύ απότομου γκρεμού.

Στην προσπάθειά του να κάνει όπισθεν για να μπορέσει να αφήσει άλλα αυτοκίνητα να περάσουν, η νταλίκα που οδηγούσε βρέθηκε με τον μπροστινό της άξονα κυριολεκτικά να κρέμεται στον αέρα, πάνω από το γκρεμό.

O δρόμος απαγορεύει τη διέλευση βαρέων οχημάτων με μεγάλο πλάτος, όμως ο οδηγός της νταλίκας αγνόησε τις σχετικές πινακίδες.

Τα κινέζικα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οδηγός και συνοδηγός βγήκαν από το φορτηγό χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ για να μπορέσουν να ξεκολλήσουν τη νταλίκα επιστρατεύτηκαν 3 εκσκαφείς, οι οποίοι κατάφεραν να την τραβήξουν.

Το φορτηγό παρέμεινε για 3 ολόκληρες ημέρες κρεμασμένο πάνω από το γκρεμό, με τις τοπικές αρχές να έχουν διακόψει την κυκλοφορία στον πολύ στενό αυτό δρόμο.

Δείτε το video:

 

 

car and motor.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content