Δυναμική παρουσία του Δήμου Χερσονήσου στην Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου

Σέγκος : Στοχευμένες δράσεις και επαφές με φορείς της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας για την αναβάθμιση του τουριστικού μας προϊόντος

 

Επαφές με στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς και b2b συναντήσεις για την προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Χερσονήσου είχε στο Βερολίνο, κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης «ΙΤΒ BERLIN», ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Αναστασάκης.  

Η συμμετοχή του Δήμου Χερσονήσου ήταν δυναμική στο πλαίσιο της πολιτικής εξωστρέφειας και ανάπτυξης σχέσεων με σημαντικούς φορείς και παράγοντες της τουριστικής αγοράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. 

Στο πλαίσιο της έκθεσης ο Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε : «Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε παράγοντες του τουρισμού και να προβάλουμε τον τόπο μας σε μια από τις πλέον σημαντικές αγορές. Ο βιώσιμος τουρισμός αποτελεί προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και ο Δήμος Χερσονήσου έχει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα να αποτελέσει προορισμό – πρότυπο 12 μήνες το χρόνο». 

Με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας και της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος, ο Δήμος Χερσονήσου συνεχίζει την δυναμική του παρουσία σε κορυφαίες τουριστικές εκθέσεις στο εξωτερικό. 

Εξάλλου, η έκθεση «ITB BERLIN» συγκαταλέγεται στα σημαντικότερα «ραντεβού» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας με σημαντικές αναφορές σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής βιομηχανίας και την προώθηση του βιώσιμου τουρισμού.

«Χτίζουμε το όραμα του βιώσιμου τουρισμού των επόμενων χρόνων ώστε να καταφέρουμε να περάσουμε πάνω από τον πήχη των προκλήσεων», επεσήμανε ο κ. Σέγκος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content