Συμπαράσταση στον ΟΦΗ από τον πολιτικό κόσμο του Ηρακλείου

Μεγάλη είναι η συμπαράσταση που εκφράζει ο πολιτικός κόσμος του Ηρακλείου στη νέα περιπέτεια της ΠΑΕ-ΟΦΗ και δηλώνει πόσο άδικη είναι η απόφαση που καταδικάζει σε υποβιβασμό την ιστορική ομάδα.

Την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον ΟΦΗ αντιδρώντας στην απόφαση της Επιτροπής δεοντολογίας για υποβιβασμό της ομάδας, εκφράζει με δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα στη δήλωση του ο κ Αρναουτάκης αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Κρήτης εκφράζει την ένθερμη στήριξη της στον ΟΦΗ, αντιδρώντας στην πρωτοφανή και άδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να υποβιβάζει την ιστορική ομάδα της Κρήτης από την Α Εθνική Κατηγορία. Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει τον υγιή Αθλητισμό, την ισονομία και ως εκ τούτου παραμένουμε συμπαραστάτες στη διοίκηση της ομάδας του Ο.Φ.Η μέχρι τη τελική δικαίωση, ύστερα και από την εκδίκαση της έφεσης κατά της συγκεκριμένης απόφασης».

Τζώρζογλου: Μπαίνουμε μπροστά

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου με ανάρτηση του στο fb τονίζει:

Μετά την καταδικαστική απόφαση της επιτροπής δεοντολογίας για τον ΟΦΗ..
Θέλω να ενημερώσω ότι σαν Νίκος Τζώρτζογλου και πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, συμπορεύομαι με όλους τους φορείς και μπαίνουμε μπροστά ακόμα μια φορά, για τη δικαίωση του ΟΦΗ.
Τίποτα δεν είναι οριστικό.
Ας επικρατήσει το δίκαιο και να εφαρμοστεί για όλους, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ..

Λ. Αυγενάκης: «Δικαιοσύνη ναι. Χωρίς διακρίσεις»

Με αφορμή την σημερινή απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ, ο Γραμματέας ΠΕ ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στην Football League, αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο και επιβολή χρηματικού προστίμου 300.000 ευρώ για την υπόθεση του Αιγινιακού.

Η απόφαση αυτή επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ανάγκη εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς και την εφαρμογή ενός δίκαιου και ενιαίου πλαισίου που να έχει καθολική εφαρμογή ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ήδη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (ΕΠΣΗ) κ. Ν. Τζώρτζογλου πήρε επίσημα θέση μιλώντας για εξοντωτική απόφαση της ΕΠΟ.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι πρόκειται άμεσα εφεσιβάλει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) προσκομίζοντας μια σειρά στοιχείων και επιχειρημάτων.

Μάλιστα, την ίδια ώρα που μεγάλο μέρος της τοπικής κοινωνίας στηρίζει την ομάδα μας, διακατέχεται έντονα από αίσθημα ΑΔΙΚΙΑΣ εκτιμώντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό κατά της ομάδας μας, κατά του ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ αποτελεί σημαντικό αθλητικό σωματείο που έχει μακρά συμβολή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έχει χαρίσει σημαντικές στιγμές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ έχει χρησιμεύσει και ως πυρήνας για την ανάδειξη νέων ταλέντων.Δικαιοσύνη παντού και χωρίς διακρίσεις».

Δήλωση Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Με αφορμή την πρωτόδικη τιμωρία του ΟΦΗ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, θέλω να δηλώσω ότι: ως Δήμαρχος Ηρακλείου θα είμαι στο πλευρό της ομάδας στην προσπάθειά της να δικαιωθεί.
Η ιστορία του ΟΦΗ και η υπερηφάνεια του κόσμου του, επιτάσσουν να μην ζητά χάρες και εξαιρέσεις. Επιτάσσουν, όμως, να ζητά ισονομία.
Αυτήν απαιτούμε και αυτήν θα διεκδικήσουμε στο πλευρό της διοικήσεώς του.

Γ. Κουράκης: Άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για υποβιβασμό του ΟΦΗ, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Ηράκλειο 3.7.5. και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η απόφαση της ΕΠΟ αδικεί κατάφωρα τον ΟΦΗ. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην ιστορική ομάδα του Ηρακλείου και της Κρήτης. Θα είμαστε στο πλευρό της σημερινής Διοίκησης του ΟΦΗ προκειμένου να δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων αλλά και στην προσπάθειά της για εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ομάδας.
Σε κάθε περίπτωση, όλη η οικογένεια του ΟΦΗ, η ομάδα, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος θα πρέπει να επικεντρωθούν στον στόχο της παραμονής στη Super League και να μην επηρεαστούν από αυτή την εξέλιξη, γιατί είμαστε σίγουροι ότι ο ΟΦΗ θα δικαιωθεί».

  Γ. Σισαμάκης: «Αθλητική δικαιοσύνη με πόσα μέτρα και σταθμά;»

  Την οργή του φίλαθλου κόσμου της Κρήτης προκαλεί η απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ.
 
Οργή γιατί βλέπουν για μια ακόμα φορά τον αθλητικό νόμο να εφαρμόζεται με δυο μέτρα και δυο σταθμά, την ώρα που οι ιθύνοντες εκφράζουν σε κάθε ευκαιρία την βούλησή τους για εξυγίανση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
      Δυστυχώς όχι μόνο αυτές οι εξαγγελίες μένουν στα λόγια, αλλά παρακολουθούμε ένα ακόμα επεισόδιο στο σήριαλ που λέγεται «Οι δικές μας ομάδες και οι …άλλοι».
Η εξοντωτική απόφαση για την ιστορική ομάδα του Ηρακλείου φυσικά και πρέπει να επανεξεταστεί.

Ανακοίνωση Ενεργών Πολιτών για την απόφαση σε βάρος του ΟΦΗ

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός, με αφορμή την εξοντωτική απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ για τον ΟΦΗ έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η απόφαση της ΕΠΟ για τον ΟΦΗ μόνο κάθαρση στο χώρο του αθλητισμού γενικότερα και του ποδοσφαίρου ειδικότερα δεν μπορεί να φέρει, από τη στιγμή που έχουν έλθει στο φως πολυάριθμες αντίστοιχες υποθέσεις για τις οποίες δεν έχει αποφανθεί επιβάλλοντας ποινές.

Η ιστορία του ΟΦΗ είναι στενά συνδεδεμένη με την ιστορία του αθλητισμού στο Ηράκλειο και έτσι η Επιτροπή Εφέσεων, στην οποία θα προσφύγει η Κρητική Ομάδα, είμαστε βέβαιοι πως θα την δικαιώσει.

Οι «Ενεργοί Πολίτες» στέκονται στο πλευρό του ιστορικού σωματείου του ΟΦΗ και στην προσπάθεια του για αληθινή ισονομία».

O Κώστας Μαμουλάκης

O Κώστας Μαμουλάκης δήμαρχος Μαλεβιζίου τονίζει:

Τόσο προσωπικά όσο και το σύνολο της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, είμαστε στο πλευρό της ομάδας της Κρήτης, βρισκόμαστε στο πλευρό του Ο.Φ.Η.
Δεν ζητάμε χάρη, απαιτούμε ισονομία. Και θα διεκδικήσουμε τη δικαίωση με κάθε νόμιμο τρόπο.

Β.Κεγκέρογλου: «Άδικη απόφαση για τον ΟΦΗ»

Με αφορμή την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ που υποβίβασε τον ΟΦΗ, ο Γραμματέας της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε τη παρακάτω δήλωση:

«Σύσσωμος ο φίλαθλος κόσμος της Κρήτης και οι συντελεστές της Ομάδας του ΟΦΗ νιώθουν θλίψη για την σκληρή και άδικη πρωτόδικη απόφαση υποβιβασμού της στη Football League και το υψηλό χρηματικό πρόστιμο, που επιβλήθηκε από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Ήδη η διοίκηση του ΟΦΗ με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι πρόκειται άμεσα να εφεσιβάλει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας στην Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) προσκομίζοντας μια σειρά στοιχείων και επιχειρημάτων.
Όμως με αφορμή αυτή την απόφαση για την ομάδα του ΟΦΗ για ενέργειες που αποδίδονται σε διοικητικούς παράγοντες, η πολιτεία οφείλει άμεσα να θεσπίσει πλαίσιο αναζήτησης και τιμωρίας των υπαιτίων και όχι του νομικού προσώπου και του συλλογικού φορέα».

Ανακοίνωση της Επιτροπής Μπάσκετ του Ο.Φ.Η.

Η Διοίκηση του τμήματος μπάσκετ του Ο.Φ.Η. δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στην ΠΑΕ μετά την σημερινή πρωτοφανή απόφαση της ΕΠΟ που υποβιβάζει τη “ναυαρχίδα” του συλλόγου μας.

Είμαστε βέβαιοι για την δικαίωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και πως στο τέλος της χρονιάς θα πετύχει και τον στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λιγκ. Η συσπείρωση όλων εμάς που βρισκόμαστε στους κόλπους του Σωματείου, μαζί με τοπικούς πολιτικούς και αθλητικούς φορείς κρίνεται επιβεβλημένη.

Στήριξη Επιμελητηρίου  Ηρακλείου στον ΟΦΗ

Σχετικά με την απόφαση υποβιβασμού του ΟΦΗ από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, και αφουγκραζόμενοι  τις έντονες διαμαρτυρίες επιχειρήσεων μελών μας αλλά και του απλού κόσμου, θέλουμε να δηλώσουμε την υποστήριξη και τη συμπαράσταση του Επιμελητηρίου Ηρακλείου η οποία ήταν και είναι διαχρονικά δεδομένη όποτε κι όπου παραστεί ανάγκη.

Θεωρούμε ότι η απόφαση της ΕΠΟ αδικεί την κρητική ομάδα και είμαστε στο πλευρό της Διοίκησης και της ομάδας του ΟΦΗ προκειμένου να δικαιωθεί από την Επιτροπή Εφέσεων.  Η Π.Α.Ε ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται – ένα σωματείο που παλεύει με πολλές και αντίξοες συνθήκες αντιμετωπίζοντας χιλιάδες προβλήματα. Το Επιμελητήριο θα σταθεί στην προσπάθεια της Π.Α.Ε ΟΦΗ και θα στηρίξει τους αγώνες της.

Eπιλεκτική και άδικη στοχοποίηση

Ο ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο, όχι μόνο για το Ηράκλειο αλλά για ολόκληρη την Κρήτη. Είναι βαθιά ριζωμένες στο μυαλό όλων μας, οι σημαντικές ποδοσφαιρικές στιγμές που μας χάρισε στην μεγάλη διαδρομή του στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του τόπου. Στιγμές που κανείς δεν θα αμαυρώσει ούτε θα ακυρώσει.

Η εξοντωτική σε βάρος του ποινή από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, όταν πλήθος άλλων σοβαρών υποθέσεων έχουν παραπεμφθεί στις καλένδες, δεν αποτελεί εξυγίανση αλλά επιλεκτική και άδικη στοχοποίηση ενός σωματείου. Ο ΟΦΗ δεν θα γίνει η Ιφιγένεια στο θυσιαστήριο για να πνεύσει ούριος άνεμος και να ξεπλυθούν τα αμαρτήματα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου και των παραγόντων του.

Είμαστε σίγουροι για την δικαίωση του ΟΦΗ στην έφεση του και βρισκόμαστε στο πλευρό του ως την τελική δικαίωση.

O Καλλέργειος Α.Ο. στηρίζει τον ΟΦΗ

Σύσσωμη η ομάδα του Καλλέργειου Α.Ο. τάσσεται στο πλευρό του ΟΦΗ και συστρατεύεται με όλες τους φορείς στήριξης αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Πρόεδρος & Ιδρυτής του Ομίλου, Σπύρος Καλλέργης ( Υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου)  δήλωσε:

«Ο Καλλέργειος Αθλητικός Όμιλος εκφράζοντας πλήρως την ιδεολογία του «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στηρίζει τον ΟΦΗ, στην πρωτοφανή και άδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο να υποβιβάσει την ομάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι κατά την εκδίκαση της έφεσης, θα αναλογιστούν οι ιθύνοντες το βάρος της απόφασης αυτής, όπου πέραν όλων των άλλων καταδικάζουν και ολόκληρη την Κρήτη»

Ανακοίνωση  ΝΟΔΕ Ηρακλείου

«Απόφαση ΕΠΟ για ΟΦΗ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά»

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ)  αποφάσισε τον υποβιβασμό του ΟΦΗ στην Football League, αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο και επιβολή χρηματικού προστίμου 300.000 ευρώ.

Η εξοντωτική αυτή απόφαση δημιουργεί προβληματισμό και έντονα ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας μας, του ΟΦΗ:

Πως μια υπόθεση ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, που διεξήχθη το Νοέμβριο του 2017 (1,5 χρόνο πριν) έρχεται στην επικαιρότητα μόλις 2 μήνες πριν τη λήξη του πρωταθλήματος;

Πως τιμωρείται μια ομάδα που δεν έχει ποτέ κατηγορηθεί για κάποια παράνομη ενέργεια ή συμπεριφορά; Υπάρχει μόνο μια ύποπτη καταγγελία ενός προπονητή, ο οποίος την έκανε όταν ήταν προπονητής αντίπαλης ΠΑΕ του ΟΦΗ και μετά από ήττα από το Σύλλογο τον οποίο κατηγορεί (Αιγινιακός).

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της UEFA και της SPORT RADAR, τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες της Ευρώπης στα στημένα παιχνίδια και την διαφθορά. Υπάρχει τεράστιος αριθμός φακέλων από αγώνες της ελληνικής Super League και Football League, τους οποίους η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α) θέτει στο αρχείο και τα αρμόδια δικαστήρια κρίνουν ως αθώους.

Για ποιο λόγο ο ΟΦΗ είναι μόνιμα στόχος από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Είχαμε ήδη την άνιση και άδικη απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, με την οποία παράτυπα και αντιδεοντολογικά χρηματοδότησε με 52.000.000 ευρώ, από χρήματα της κρατικής ΕΡΤ, 7 ανώνυμες ποδοσφαιρικές εταιρείες, αλλά, την ίδια ώρα, δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κύτταρο του ποδοσφαίρου και στα 4.000 ερασιτεχνικά σωματεία δεν δίνει ούτε ένα ευρώ;

Η εξοντωτική αυτή απόφαση για τον ΟΦΗ δημιουργεί έντονο αίσθημα αδικίας στην τοπική κοινωνία.

Βεβαίως, πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι και, εάν ο ΟΦΗ έχει παρανομήσει, θα πρέπει να τιμωρηθεί αναλόγως. Ωστόσο, οι νόμοι και οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται ισότιμα σε όλους. Χωρίς αίσθημα ισότητας, δικαιοσύνης και ισονομίας δεν μπορεί να επιβιώσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού και ευγενούς άμιλλας.

Εξοντωτικές αποφάσεις προκαλούν αδικίες, ανισότητες, πικρία και αντιδράσεις που ζημιώνουν, παρά προστατεύουν, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαστε βέβαιοι ότι στην Επιτροπή Εφέσεων, η ΠΑΕ ΟΦΗ θα δικαιωθεί».

To KINAΛ Ηρακλείου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την έντονη αποδοκιμασία της για την ποινή που επέβαλε η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ στον ΟΦΗ. Μια ποινή πουαμαυρώνει το όνομα της ιστορικής ΠΑΕ της Κρήτης καιακυρώνει όλη την φετινή αγωνιστική της προσπάθεια.

Από τα δεδομένα της δικογραφίας και τις καταγγελίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, προκύπτει ότι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΟΦΗ δεν είχαν καμία εμπλοκή σε όσα καταμαρτυρούνται. Ενώ και οι σχετικές “αποδείξεις” δεν ενοχοποιούν κατά κανένα τρόπο την ΠΑΕ και την αγωνιστική τηςσυμπεριφορά.

Η Ν.Ε. Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στον ΟΦΗ και στις προσπάθειες που κάνει για την αναίρεση της συγκεκριμένης άδικης απόφασης. Το ιστορικό σωματείο της Κρήτης ήταν πάντα σύμβολο του “Ευ αγωνίζεσθε” και φορέας αθλητικού ήθους. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθεί!

Για την Νομαρχιακή Επιτροπή Ο Γραμματέας Αντώνης Ζαχαριουδάκης

Ο ΠΟΑ υπέρ του ΟΦΗ

Ο ΠΟΑ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας του ΟΦΗ και εκφράζει τη συμπαράστασή του στο ιστορικό σωματείο της Κρήτης στον αγώνα που δίνει. Είναι αυτονόητο ότι ουδείς πρέπει να δεχθεί άδικα τετελεσμένα γεγονότα όπως αυτονόητο είναι ότι πρέπει να επικρατήσει η δικαιοσύνη ώστε να μπει ένα τέλος στο κλίμα παράφορης αδικίας που έχει διαμορφωθεί. Συμπορευόμαστε στο πλευρό του ΟΦΗ με στόχο να επικρατήσει το δίκαιο. Ούτε πρέπει να γίνει το εξιλαστήριο θύμα ούτε πρέπει να φορτωθεί στις πλάτες του όλη την ατιμωρησία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και ο Γιούχτας με τον ΟΦΗ

«Ο Α.Ο. Αρχανών “Ο Γιούχτας” εκφράζει τη στήριξή του στον Ο.Φ.Η μετά την άδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για υποβιβασμό του στη Football League. Ευελπιστούμε στη δικαίωση του συλλόγου από τις κατηγορίες.
Ο ΟΦΗ στην μακρά ιστορία του έχει αποδείξει ότι είναι μακριά από πρακτικές που αμαυρώνουν τα αθλητικά ιδεώδη ενώ η νέα διοίκηση προσπαθεί να βάλει το ιστορικό σωματείο σε νέα τροχιά ανάπτυξης και επιτυχιών. Σε αυτή της την προσπάθεια έχει την συμπαράσταση όλων των αθλητικών σωματείων, αλλά και των φιλάθλων της Κρήτης.»

Ο Πέτρος Ινιωτάκης

O υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης σε δήλωση του αναφέρει:

“Ο ΟΦΗ είναι η ομάδα της Κρήτης, γύρω της στοιχίζεται η κοινωνία όχι μόνο του Ηρακλείου αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.
Ειδικά σήμερα όπου γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να αποκτήσει η ομάδα το βηματισμό που της αξίζει και μπορεί να έχει, δεν μπορούμε να δεχτούμε ενέργειες που την αδικούν και διαμορφώνουν ένα κλίμα παράφορης αδικίας!
Δεν θα δεχτούμε άδικα τετελεσμένα γεγονότα και αποφάσεις εις βάρος της ομάδας που όλοι οι Κρήτες αγαπάμε και υποστηρίζουμε.
Σήμερα είμαστε όλοι ΟΦΗ και θα μπούμε μπροστά για το δίκαιο και την ισονομία που απαιτούμε για όλες τις ομάδες και φυσικά για τον ΟΦΗ”!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ