Τι είπε για το Νίκο Γκάλη ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν τη Δευτέρα το βράδυ ο Παναγιώτης Γιαννάκης, όπου και μίλησε για μια σειρά από θέματα. Ανάμεσα στα άλλα, αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και από πού προήλθε το παρατσούκλι του, «Δράκος».

Σχετικά με τον Νίκο Γκάλη, αποκάλυψε ότι, παρά το γεγονός πως υπήρχε αλληλοσεβασμός μεταξύ τους, υπήρχαν φορές που στενοχωριόταν επειδή ο Γκάλης δεν ήταν το ίδιο ομαδικός με αυτόν:

«Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Νίκος είχε ένα εκπληκτικό ταλέντο. Ήταν χαρισματικός σκόρερ. Μπορούσε να βάλει την μπάλα στο καλάθι με όποιον τρόπο ήθελε, αλλά παράλληλα να είναι ελκυστικός και για τον κόσμο, για την τηλεόραση, ακόμα και για εμάς. Ήταν showman. Εμένα με ενδιέφερε η ουσία. Πολλές φορές, δεν σου κρύβω, πως στενοχωριόμουν που δεν ήταν το ίδιο ομαδικός. Πάντα πίστευα πως δεν είχε κανέναν λόγο να μη συμπαραστέκεται. Είχε την ικανότητα, άλλωστε, να σκοράρει με υψηλά ποσοστά. Απλά, ίσως του έβγαινε ενδόμυχα απ’ τον τρόπο που έμαθε το μπάσκετ στην Αμερική. Από εκεί και πέρα, μπορεί κάποιες φορές, επειδή δεν είχαμε τον ίδιο χαρακτήρα, να αισθανόμασταν άβολα μεταξύ μας. Ωστόσο, μέσα στο γήπεδο υπήρχε αλληλοσεβασμός και γι’ αυτόν τον λόγο βγήκαν μεγάλα αποτελέσματα και τρομερές επιτυχίες. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε βρεθεί πολλές φορές, γιατί ο Νίκος δεν έχει μεγάλη επικοινωνία με τους υπόλοιπους, αλλά υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, καθώς μας ενώνουν υπέροχες στιγμές».

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ