Στον Α.Ο.Δαμάστας ο Άγγελος Καστελλιανάκης

Με μια εντυπωσιακή κίνηση ξεκινά και επισήμως σήμερα η μεταγραφική ενίσχυση της Α.Ο. Δαμάστας με τον Άγγελο Καστελλιανάκη, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, τον συλλέκτη τίτλων και διακρίσεων, τον «killer» των αντίπαλων εστιών, να είναι το πρώτο απόκτημα του καλοκαιριού!

Η συμφωνία του 32χρονου φορ με την Δαμάστα επισφραγίστηκε σήμερα στην οικία του προέδρου Αντώνη Παπαδάκη στην Χερσόνησο και παρουσία στελεχών της ομάδας.

Ο Άγγελος Καστελλιανάκης αποτέλεσε από τις πρώτες ώρες του μεταγραφικού σχεδιασμού ένα από τα ονόματα που τέθηκαν στο τραπέζι, καθώς η ποδοσφαιρική του πορεία και τα stats του «έδεναν» απόλυτα με το στόχο του πρωταθλητισμού, αφού η φετινή ομάδα θα χτιστεί με ποδοσφαιριστές τέτοιου επιπέδου! Πρόκειται άλλωστε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αναδειχτεί πρωταθλητής Α1 ΕΠΣΗ με τρεις διαφορετικές ομάδες τα τελευταία πέντε χρόνια! Το 2015 με τη φανέλα του Ρούβα, το 2018 με τη φανέλα του Γιούχτα και το 2019 με τη φανέλα του Πόρου. Σε όλους αυτούς τους τίτλους, η παρουσία του ήταν καταλυτική, βάζοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα δίπλα σε κάθε κούπα! Επίσης, έχει σαρώσει τις διακρίσεις με την κατάκτηση του «Χρυσού Παπουτσιού» στην Α1 ΕΠΣΗ τα τελευταία χρόνια! Το 2016 ήταν πρώτος σκόρερ με τον Ρούβα και 23 γκολ, το 2017 πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Γιούχτα έβαλε 35 γκολ και το 2018 ξανά με τον Γιούχτα συνδύασε τίτλο και «Χρυσό Παπούτσι» με 31 γκολ (μαζί με τον Ζανελάρη). Την χρονιά που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του Πόρου, σημείωσε 19 τέρματα την κανονική περίοδο και 6 πολύτιμα γκολ στα Play Off και οδήγησε την ομάδα στο πρώτο πρωτάθλημα Α1 ΕΠΣΗ στην ιστορία της και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική. Επίσης ψηφίστηκε από τους προπονητές της Α1 Κατηγορίας ως ο MVP του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του ΑΟ Δαμάστας καλωσορίζει τον Άγγελο Καστελλιανάκη στην οικογένεια μας,του εύχεται να είναι υγιής και να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Άγγελος Καστελλιανάκης… είναι μόνο η αρχή! (Στη φωτογραφία το νέο απόκτημα της Δαμάστας με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Νικηφόρο)

Η ΔΑΜΑΣΤΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΑΚΗ!

Η οικογένεια της Δαμάστας μεγαλώνει και δυναμώνει με πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Hρακλειώτικο ποδόσφαιρο, με πρόσωπα εγνωσμένης αξίας και αντάξια των προσδοκιών και των στόχων που θέτει η ομάδα για το μέλλον.

Σήμερα η Δαμάστα ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα στο τεχνικό τιμ, ως άμεσος συνεργάτης του προπονητή κ. Μανόλη Σουτζή.

Ο κ. Λεκάκης έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία ως ποδοσφαιριστής και τα τελευταία χρόνια ως προπονητής, οδηγώντας σε διακρίσεις όλες τις ομάδες με τις οποίες συνεργάστηκε ενώ από τον Ιανουάριο ως τον Μάιο εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του ΠΟΑ ως συνεργάτης του κ. Σκύβαλου και η παρουσία του κρίθηκε απολύτως επιτυχημένη.

Μετά την αποχώρησή του από τον ΠΟΑ αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από την Δαμάστα προκειμένου να στελεχώσει το τεχνικό τιμ και είναι δεδομένη η «χημεία» που υπάρχει με τον προπονητή κ. Σουτζή, με τον οποίο είχαν υπάρξει συμπαίκτες στον ΠΟΑ κατά το παρελθόν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content