Μανουσάκης: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη»

Ο επιθετικός του Εργοτέλη Γιώργος Μανουσάκης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου έκανε λόγο για ένα παιχνίδι όπου η νίκη ήρθε εύκολα για την ομάδα μας επισημαίνοντας ότι ο Εργοτέλης κοιτάζει πλέον την συνέχεια και το δύσκολο ματς κόντρα στην Κέρκυρα.

“Σε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, μπήκαμε δυνατά και πετύχαμε το γκολ από νωρίς και έτσι πήγαν τα πράγματα πιο καλά για εμάς. Παράλληλα το γεγονός ότι ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες έκανε το έργο μας ακόμη πιο εύκολο. Συνεχίσαμε το παιχνίδι μας και καταφέραμε να πετύχουμε την σημαντική νίκη που μας κάνει πιο αισιόδοξους για την συνέχεια. Κοιτάμε τώρα το επόμενο δύσκολο ματς κόντρα στην Κέρκυρα.”

Σε ερώτηση για το τι είναι πιο δύσκολο να κερδίσει την ευκαιρία απ’ τον προπονητή του ή να την διατηρήσει ο Μανουσάκης απάντησε:

“Νομίζω και τα δύο είναι δύσκολα. Όμως για έναν παίκτη που δεν αγωνίζεται το δυσκολότερο είναι να πάρει την ευκαιρία και από εκεί και πέρα πρέπει να δείξει ότι αξίζει να συνεχίσει. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο απ’ τα δύο.”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ