Η Κ16 του Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΥ στα Σπάτα και στο Περιστέρι

 

Δύο παιχνίδια, όπου θα αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της , θα έχει το προσεχές σαββατοκύριακο (07-08/1/2023) η Κ16 του Π.Α.Σ.Α Ηροδότου . Συγκεκριμένα, το Σάββατο (07/01) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο τμήμα της Π.Α.Ε ΑΕΚ στις 15:00 στις εγκαταστάσεις της ΑΕΚ στα Σπάτα , κόντρα σε μια ομάδα η οποία διαπρέπει στις αναπτυξιακές ηλικίες. 

Παράλληλα , την Κυριακή , η Κ16 του Ηροδότου θα βρεθεί στο Περιστέρι , όπου θα αντιμετωπίσει την Κ16 του Ατρομήτου , με την ώρα και το γήπεδο να ορίζεται σήμερα Πέμπτη 5 Ιανουαρίου. 

Δύο παιχνίδια απέναντι σε δύο ομάδες και ακαδημίες που βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο της χώρας μας , με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να έχουν την ευκαιρία να πάρουν πλούσιες εμπειρίες , αντιμετωπίζοντας ποδοσφαιριστές που αποτελούν το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα .Και όλα αυτά ενόψει  του πρωταθλήματος SWITCH LEAGUE του αναπτυξιακού.

Την αποστολή συνοδεύουν ο προπονητής Κώστας Στεφανής  καθώς και ο υπεύθυνος Ψιμόπουλος Κώστας.

Παρόντες επίσης θα είναι και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη,ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη  Μανώλης Λιμναίος, η Αντιπρόεδρος  Οικονομ. Κουντουράκη Ελένη και τέλος ο Γενικός διευθυντής του ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ  Στέλιος Σωκιανός.

 ΑΕΚ και ΗΡΟΔΟΤΟΣ έχουν στενές σχέσεις και έντονο το αίσθημα της Καταγωγής , λόγω και των Προσφυγικών Ριζών , καθώς το 2022 ήταν η χρονιά που συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή .

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content