Γήπεδο Ηροδότου: Λύση στα προβλήματα με πρωτοβουλία Καραμαλάκη

Με το… καλημέρα της καταγραφής προβλημάτων και παρατήρησης δυσλειτουργιών σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών στο Δήμο Ηρακλείου και ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης βρίσκει λύσεις. Κι όμως, χωρίς ίχνος υπερβολής, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο γήπεδο του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό μετά από πρόσκληση του Σωματείου και ενώπιον κ’ άλλων συνυποψηφίων του, επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουν. Ότι, όταν ο Καραμαλάκης εστιάσει σ’ ένα πρόβλημα, μετά από λίγο έρχεται και η λύση του. Όχι δια…μαγείας, αλλά βάσει προγραμματισμού και μεθοδικότητας. 

Στην περίπτωση του ιστορικού γηπέδου στο προσφυγικό προάστιο του Ηρακλείου, το πρόβλημα με τον χλοοτάπητα και η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Στο περιθώριο των επαφών που πραγματοποίησε ο Καραμαλάκης με στελέχη της ομάδας και ενώ ενημερώθηκε σχετικώς, δεν έχασε ούτε… λεπτό. Επικοινώνησε το ίδιο βράδυ με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιάννη Αναστασάκη, του περιέγραψε την κατάσταση με τον αυτοδιοικητικό να προθυμοποιείται να «τρέξει» άμεσα η διαδικασία της συντήρησης. «Σφραγίδα Καραμαλάκη» λοιπόν, παρά το γεγονός ότι διανύουμε προεκλογική περίοδο. Μάλιστα ο Πρόεδρος του σωματείου ενημερώθηκε τάχιστα  για τις ενέργειες του Υποψήφιου Δημάρχου.

Μάλιστα ο Μιχάλης Καραμαλάκης πήρε… ζεστά και το μείζον θέμα της νομιμοποίησης εγκαταστάσεων στο γήπεδο του Ηροδότου, καθώς πρότεινε έναν συγκεκριμένο σχεδιασμό-δοκιμασμένο κατά το παρελθόν- προς τους παρευρισκόμενους στη συνάντηση  για να αρθεί και αυτό το αδιέξοδο μέσα από μία άμεση λύση. Έγινε μία αρχή σ’ ένα θέμα που αποτελεί μόνιμο «πονοκέφαλο» για τους ανθρώπους του Ηροδότου. Οι συμμετέχοντες στην συνάντηση έμειναν έκπληκτοι από την εγρήγορση Καραμαλάκη και από το γεγονός ότι κινήθηκε αστραπιαία. 

Ο Μιχάλης Καραμαλάκης, δεν έχει μάθει από καθυστερήσεις και κρύψιμο των προβλημάτων κάτω από το χαλάκι. Το αντίθετο. Τα εμπόδια πρέπει να μετακινούνται στην… άκρη για να γίνει η καθημερινότητα των δημοτών ακόμα καλύτερη. 

«Επίσημη πρώτη» λοιπόν των λύσεων από πλευράς Καραμαλάκη με θέμα που αφορούσε την αγαπημένη ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Σύμφωνα με ανθρώπους τώρα από τον στενό του κύκλο, έπεται και συνέχεια. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content