Επιστροφή στη δράση για τον ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (5/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου (9/11) με τον ΠΑΟΚ.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Miguel Mellado, ο οποίος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και των δυο γκρουπ ακολούθησαν ασκήσεις κινητικότητας και ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος. Στη συνέχεια το πρώτο γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έκανε ασκήσεις μεταβιβάσεων και πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συμμετείχαν στο δεύτερο γκρουπ έκαναν μεγάλες ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια κατοχής.

Για αύριο, Τετάρτη (6/11), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 το πρωί και στις 16:00 το απόγευμα. Η απογευματινή προπόνηση θα είναι ανοικτή μόνο για τους εκπροσώπους του τύπου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ