Έγιναν τα εγκαίνια Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου που υλοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης συνεχίζει να στηρίζει τον αθλητισμό και να διεκδικεί από την πολιτεία τη χρηματοδότηση μεγάλων αθλητικών κέντρων, τόνισε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά την τελετή του αγιασμού των ανακαινισμένων γηπέδων ποδοσφαίρου στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο (ΒΑΚ).

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης παραβρέθηκε στην επίσημη έναρξη λειτουργίας για ένα έργο σημαντικής αθλητικής υποδομής, την ανακαίνιση του οποίου στήριξε η Περιφέρεια Κρήτης χρηματοδοτώντας με ένα εκατομμύριο ευρώ.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης,παρουσία του Βουλευτή Μαξίμου Σενετάκη,των Δημάρχων Βασίλη Λαμπρινού,Μενέλαου Μποκέα,της ηγεσίας,παραγόντων του ΟΦΗ,αθλητών, υπογράμμισε την ανάγκη της κοινής πορείας και συνεργασίας,τονίζοντας: «Υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε τέτοιες ενέργειες, ο παλιός και ο νέος ΟΦΗ είναι ένα. Όλοι μαζί είμαστε εδώ. Οι μεγάλες ομάδες κάνουν γήπεδα. Διεκδικούμε μεγάλα αθλητικά κέντρα να χρηματοδοτηθούν από την Πολιτεία».

Τις δημόσιες ευχαριστίες του στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης ,ο οποίος παράλληλα τόνισε την αναγκαιότητα του έργου και την σημαντική παρέμβαση της Περιφέρειας που το υλοποίησε χρηματοδοτώντας το αποκλειστικά.Επίσης τις ευχαριστίες της εξέφρασε  όλη η αθλητική οικογένεια του ΟΦΗ,οι παριστάμενοι π.Πρόεδροι Δουλουφακης,Καζανακης,Μυριοκεφαλιτακης, όπως και γονείς αθλουμένων παιδιων,κ.α Από την Περιφέρεια Κρήτης παρόντες στην τελετή του αγιασμού ήταν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης, Νίκος Σκουλάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σταύρος Τζεδάκης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content