Δώρα, προνόμια και αξέχαστες εμπειρίες με τη νέα OFI FC VISA

Η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΟΦΗ έχουν σχεδιάσει την πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa, η οποία ξεκίνησε στις 25/6/2019 να διατίθεται από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.

Η OFI F.C. VISA προσφέρει στους κατόχους της πρόγραμμα εξαργύρωσης πόντων συνδεδεμένο με την ομάδα, παρέχοντας μοναδικά δώρα και αξέχαστες εμπειρίες στους κατόχους της. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την OFI F.C. Visa, ο κάτοχος συλλέγει πόντους, οι οποίοι εξαργυρώνονται με δώρα, όπως αθλητικά είδη με το λογότυπο της ομάδας και εισιτήρια διαρκείας, αλλά και αξέχαστες εμπειρίες, όπως συνοδεία ποδοσφαιριστών στο γήπεδο (line up kids), συμμετοχή σε Experience Day (συνάντηση με την oμάδα, παρακολούθηση προπόνησης κ.α.), ταξίδι με την oμάδα σε εκτός έδρας αγώνα κ.α.

Η νέα πιστωτική κάρτα προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή τον πρώτο χρόνο για τον κύριο κάτοχο και δωρεάν συνδρομή για τις πρόσθετες κάρτες (έως 2), ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που θα αποκτήσουν τη νέα πιστωτική κάρτα OFI F.C. Visa κάνοντας αίτηση έως 31/10/2019:

Κερδίζουν, χωρίς κλήρωση, την επίσημη φανέλα της ΠΑΕ ΟΦΗ για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 και:

Συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση, όπου 20 τυχεροί νικητές μαζί με έναν φίλο τους, θα συμμετάσχουν στο “OFI Experience” και θα γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες της ομάδας, σε ένα αποκλειστικό event.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενέργεια απόκτησης της OFI F.C. Visa:

http://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/kartes/prosfores-karton/prosfores-pistotikon-karton/pistwtiki-karta-ofi-fc-visa-prowthitiki-energeia

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ